❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

1781955717012.webp

Ben bunu 5.999 a aldım. Burada paylaşana kadar bitmiş.

Sizde durumlar nasıl benimkinde varış çarşamba yazıyor hala
Satıcının göndermek istediği senaryoda çoktan iletilecekti ama işlemleri durdurdu, bir süre bekletip iptal edecektir. En çok satanlar sıralamasında yükselmek için böyle yapıyor sanırım. Ürün ya da satıcı yorumlarına durumu açıklayan 1 yıldızlık yorum atmak hakkı gibi.

Satıcının göndermek istediği senaryoda çoktan iletilecekti ama işlemleri durdurdu, bir süre bekletip iptal edecektir. En çok satanlar sıralamasında yükselmek için böyle yapıyor sanırım. Ürün ya da satıcı yorumlarına durumu açıklayan 1 yıldızlık yorum atmak hakkı gibi.
iptal talebi verdim umarım kabul eder.

Edit: İptal talebine ret geldi.

Hiç arayıpta konuşan varmı techburada ile?

Son düzenleme:
Sen iptal talebi gönderdinmi hiç?
Yok amazonla yazıştım satıcı iptal edebilirmi falan diye yok edemez kargoya verilmiş dedi depo çıkışı saglanmış dedi e iptal olanlar nasıl oluyor dedim kargoda bir hareketlilik olmayınca biz manuel ediyoruz dedi

Yok amazonla yazıştım satıcı iptal edebilirmi falan diye yok edemez kargoya verilmiş dedi depo çıkışı saglanmış dedi e iptal olanlar nasıl oluyor dedim kargoda bir hareketlilik olmayınca biz manuel ediyoruz dedi
Yok be knk. Bizim sistem kötü diyecek halleri yok ki. O ürün gelmez. Bu yıl 10 üzeri ürünüm öle oldu gelmedi. Bi tanesi 17 gündür teslim edilecek durumundaydi. Söylemesem 21 günün sonunda otomatik iptale düşüyor

Geri