Ryzen 5 5500 Kaç TL Ye Satılır

oxlade

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar bu işlemciyi hazır sistem olarak kuzenime aldık aldığımızda bilmiyorduk şimdi bunu 5600 yapacağız ama eskisini nasıl elden çıkaracağız bilmiyoruz sadece birkaç ay oldu sıfır fiyatından biraz aşağı koysak bile satilmayacagini düşünüyoruz sizce ?

Sıfır fiyatı yerine 2nci el fiyatlarına bakın bir an önce elinizden çıkarmak istiyorsanız fiyatı düşük tutarsınız 2500 pazarlıkla 2300 gibi satılır neden satılmasın

Arkadaşlar bu işlemciyi hazır sistem olarak kuzenime aldık aldığımızda bilmiyorduk şimdi bunu 5600 yapacağız ama eskisini nasıl elden çıkaracağız bilmiyoruz sadece birkaç ay oldu sıfır fiyatından biraz aşağı koysak bile satilmayacagini düşünüyoruz sizce ?
2.5 a gider

Sıfırı 3.800 şu an, ilanlara biraz baktım 3200 ve altına pazarlıklar gelmiş alıcının genel istediği fiyat 2500 civarı.

Sıfırı 3.800 şu an, ilanlara biraz baktım 3200 ve altına pazarlıklar gelmiş alıcının genel istediği fiyat 2500 civarı.
Bikac aylık olduğu için uzun süreli ikinci eller ile fiyatı aynı olmasına üzülüyorum yani bikac yil sonra satsamda ayni fiyata satacagim o zaman harbi 2. El olacak işte şuan 0 ayarında

Bikac aylık olduğu için uzun süreli ikinci eller ile fiyatı aynı olmasına üzülüyorum yani bikac yil sonra satsamda ayni fiyata satacagim o zaman harbi 2. El olacak işte şuan 0 ayarında
Maalesef hocam 7000 liraya aldığım monitörü 6000 liraya satmak isterdim ben de ama alacak adam az daha koyar sıfırını alır zaten. 5000 üzeri teklif gelmedi daha. Monitör 6 aylık bu arada, 2.5 sene garantisi var daha, alacak adam ona çok bakmıyor.

3000’e koy pazarlık ile 2.5k ya falan sat

Bikac aylık olduğu için diyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bikac aylık olduğu için diyorum
O farketmez sonuçta 2nci el burada önemli olan sizin ne kadar kısa sürede satmak istemeniz yoksa isterseniz 3k fiyat koyun size kalmış

Hocam 2. El fiyatına satmak istemiyorsanız tutun elinizde. Bir sene kadar en kötü Am4 işlemcilerden biriyle oynayın, 2. el oldu artık dediğiniz bir zaman satarsınız

sen millete bakma kanka. sanki kendileri alacak da ölücülük huylarını burda da sürdürüyorlar. 3'e ilana koy sen. min 2800 yap

sen millete bakma kanka. sanki kendileri alacak da ölücülük huylarını burda da sürdürüyorlar. 3'e ilana koy sen. min 2800 yap
Aynen kardeşim çıkarımız varya bu işten boş boş konuşuyorsun

Geri