dogancandogan
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
evet. Başarısız görünüyorbaşarısız kısmına baktınız mı siparişler sayfasından
evet. Başarısız görünüyorbaşarısız kısmına baktınız mı siparişler sayfasından
5 tane daha aldım allah affetsinAlıntıyı görüntüleAllah razı olsun paylasandan
oo iyi o zaman tebilon sinerji alanlar yaşadıWhatsapp kaos, supervisorleri de uyanmış. Onu sormadım, anladığım kadarıyla indirim için bir saate cronjob kurulmuş ama sorun stokta. Stok bilgisi infinity bırakılmış. Bu bağlamda atıyorum Stok 50 olması gerekiyorduysa, ilk 50 ye yollarlar. Ama kalanı zor iş. Belli olmaz, sabah şirketin kararına bakar. Ama görünen tablo iyi değil.
Allah Bereket Versin5 tane daha aldım allah affetsin
Bende hemen dönüyor, en geç 2 gün sürüyor. Kredi kartım yok ülkeye yeni döndüğüm için, son 1 senedir de bu şekilde hep 1 2 gün sürdü.tam tersi değil mi kredi hemen yatıyor banka uzun sürüyor
kral benim için 5 tane daha alsana5 tane daha aldım allah affetsin
sinerji tebilon %90 gelir. incehesap gelme ihtimali yok o kadar lexar ram tüm ortadoğudan stok çeksen yokturTebilon'dan da aldım gelme ihtimali var mı beyler ?
ddr4 lere bu kadar yoğunluk olmamıştır diye umuyorum..Whatsapp kaos, supervisorleri de uyanmış. Onu sormadım, anladığım kadarıyla indirim için bir saate cronjob kurulmuş ama sorun stokta. Stok bilgisi infinity bırakılmış. Bu bağlamda atıyorum Stok 50 olması gerekiyorduysa, ilk 50 ye yollarlar. Ama kalanı zor iş. Belli olmaz, sabah şirketin kararına bakar. Ama görünen tablo iyi değil.
hocam siparis numaranı soyleyebilir misin ona göre heycanlanalım02.04 te almisim varmi arttiran