7. rüyalarını felan görüyorlardır heralde çokta umurlarında değiliz gibiİncehesap çalışanları burayı okuyor mu acaba
7. rüyalarını felan görüyorlardır heralde çokta umurlarında değiliz gibiİncehesap çalışanları burayı okuyor mu acaba
uyuyodurlarİncehesap çalışanları burayı okuyor mu acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha kötüsü aramıza sızmışlar mıdır
kb ikinci mesajı görmemiştim. Ram için anakart destek sayfasından baktığım zaman sadece m die chipset gözüküyorEvet bir sonraki mesajımda M die'ı da eklemiştim ancak ikisi de çıkabilir, kesin M die olmak zorunda değil. CL36'da da A die çıkabiliyor sonuçta.
Şu tek mesaj atan adam kesin onların adamı. İptal edecekler, ön ayak yapıyo işteİncehesap çalışanları burayı okuyor mu acaba
Yeter! Yeter paşa yeter!![]()
LEXAR THOR GAMING 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Dark Grey Ram-LD4BU016G-R3200GDXG Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka LEXAR THOR GAMING 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Dark Grey Ram-LD4BU016G-R3200GDXG Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
dost senin geldi linkin sayesinde gördüm valla sağol başta ALLAH sonra senin sayende aldıktebılon stok açıp satıyor 2 dk 40 sn falan sonra da bitti neden iptal etsin ki?
Olmama ihtimali yok.İncehesap çalışanları burayı okuyor mu acaba
çalışanları şuan uyanık olsa forumu okumak yerine siteye el atarlardı benceİncehesap çalışanları burayı okuyor mu acaba
200 tane alan var la bana niye çatıyonuzNasibi mi kalmış kanka sence
ne demek kral aç değılız açıkta değiliz ilk buraya atıp sonra kendım aldımdost senin geldi linkin sayesinde gördüm valla sağol başta ALLAH sonra senin sayende aldık