❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Alıntıyı görüntüle
hangisi doğru şimdi 501tl üzeri bişeyde kullanabiliyor muyum yoksa 1000tl mi olmalı en az
Alttaki açıklamalar standart indirim çekleri için geçerli standart koşullar ama bize verilen çekte minimum 501TL demişler, aynı şekilde indirimi sene sonuna kadar tanımlamışlar ama standart koşullar 1 ay diyor. Hangisi doğru denemek lazım.

Alttaki açıklamalar standart indirim çekleri için geçerli standart koşullar ama bize verilen çekte minimum 501TL demişler, aynı şekilde indirimi sene sonuna kadar tanımlamışlar ama standart koşullar 1 ay diyor. Hangisi doğru denemek lazım.
Alttaki koşullar sadece puan kullanılarak oluşturulan çekler içindir muhtemelen.

Paramı verdiler bu arada benim 1 saat önce, direkt işlem iptali olarak yansıdı bankaya. İptal maili de geldi ama sanki ben siteden iptal etmişim gibi yapmışlar işlemi.

xxx numaralı siparişinin iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik.
Ücret iaden, birkaç gün içinde hesabına xxx olarak yansıyacaktır.

Paramı verdiler bu arada benim 1 saat önce, direkt işlem iptali olarak yansıdı bankaya. İptal maili de geldi ama sanki ben siteden iptal etmişim gibi yapmışlar işlemi.

xxx numaralı siparişinin iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik.
Ücret iaden, birkaç gün içinde hesabına xxx olarak yansıyacaktır.
vatan pc dışı tırt çıktı buralar

insan bari stoğu ilk alanları gönderir onuda yapmamışlar herkesinkini iptal etmişler rezillik üstüne rezillik

vatan pc dışı tırt çıktı buralar

insan bari stoğu ilk alanları gönderir onuda yapmamışlar herkesinkini iptal etmişler rezillik üstüne rezillik
İndirim değildi çünkü bu, fiyat hatasıydı. Konular ilk açıldığında da demiştim iptal yiyecek kasıtlı yapılan bir iş gibi durmuyor diye.

500TL çek tatmin etti beni, diğerleri onu da vermemiş…

başka ülke de herhangi bir firma bu kadar insanı mağdur etse sonu firma için felaket olurdu. ama bizde oynaa devam..

İndirim değildi çünkü bu, fiyat hatasıydı. Konular ilk açıldığında da demiştim iptal yiyecek kasıtlı yapılan bir iş gibi durmuyor diye.

500TL çek tatmin etti beni, diğerleri onu da vermemiş…
Yani en azından 20 30 tane stok varsa onları gönderirsin ve dersin fazla stok girmişiz üzgünüz diye en azından firma güvenilirliği olarak bir şey olur ama en ufak bir ürün bile satmadılar şu hata yaptıkları yerde

Yani en azından 20 30 tane stok varsa onları gönderirsin ve dersin fazla stok girmişiz üzgünüz diye en azından firma güvenilirliği olarak bir şey olur ama en ufak bir ürün bile satmadılar şu hata yaptıkları yerde
Kısmi göndermesi de sıkıntı, kendisine gelmeyenler onu delil gösterir bir de onlarla uğraşır firma.

Eminim sipariş veren herkese 500TL çek veren firma 30 kişiye ürünü yollayabilirdi onda sorun olduğunu sanmıyorum, sorun bunun faydadan çok zarar getireceğini biliyor olmaları.

Benim dikkatimi çeken iptal mailinde "siparişinin iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik." kısmı,
bununla ilgili şöyle bir mail attım bakalım ne cevap gelecek.

Gelecek çoğu cevaba ithafen: Evet zamanım bol ve sıkıldığım için bunlarla uğraşıyorum, derdim ürünün gönderilmesi değil hataları sonucu en ufak hukuki hakkımızı bile ekarte etme amacı ve sıfır zararla olaydan sıyrılma çabalarına kayıtsız kalamamam.

Ekler

• mail örnek2.webp
    mail örnek2.webp
    74.6 KB · Hit: 71
Son düzenleme:
Benim dikkatimi çeken iptal mailinde "siparişinin iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik." kısmı,
bununla ilgili şöyle bir mail attım bakalım ne cevap gelecek.

Gelecek çoğu cevaba ithafen: Evet zamanım bol ve sıkıldığım için bunlarla uğraşıyorum, derdim ürünün gönderilmesi değil hataları sonucu en ufak hukuki haklarımızı bile ekarte etme amacı ve sıfır zararla olaydan sıyrılma çabalarına kayıtsız kalamamam.
Emin ol yalnız değilsin , hatta sipariş edilen ürünü tekrar satışa koyarlarsa onu da THH Şikayet'ime ekleyeceğim bunu bekliyorum , buradakilerin çoğu yaşı genç gülücük emojileri atıyor ama bu indirimden ziyade satıcı firmanın yaptığı terbiyesiz durumdan hak aramak.

Geri