Thh Sonucu Değişecek Laptop İçin Öneri

Reaksiyon skoru
15
Herkese merhaba,

Yeni bir oyuncu laptopu almayı planlıyorum ve bütçem yaklaşık 56.000 - 61.000 TL civarında. Özellikle CS2 gibi rekabetçi oyunlarda yüksek FPS ve akıcılık yakalamak, aynı zamanda uzun süreli oyun seanslarında ısınma sorunu yaşatmayacak sağlam bir kasaya sahip olmak istiyorum. Alacağım laptopta FPS düşmesi gibi sorunlar yaşamak ve kronik sorunlarla karşı karşıya kalmak istemiyorum. SADECE Amazon.com.tr satıcılı olmak zorunda. Araştırmalarım sonucunda Amazon üzerinde şu 3 model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim, artı ve eksi yönleriyle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:

1. Seçenek: HP Omen 17 (C2EZ3EA)

2. Seçenek: Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE012LTR)

3. Seçenek: Gigabyte Gaming A16

Benim için oyunlarda stabil performans, panel kalitesi ve üzmeyecek bir soğutma sistemi önemli. Hazır bütçe varken RTX 5070 barındırdığı için Gigabyte'a mı yönelmeliyim, yoksa kasa kalitesi/ekran boyutu hatrına HP Omen mi tercih etmeliyim? Veya bu bütçelerde gözden kaçırdığım farklı bir model öneriniz olur mu?

Deneyimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese teşekkürler!

Hocam Amazon.com.tr satıcılı olanlar içinde bu 3 modeli bulabildim içime sinen ama kafamı kurcalayan bir sürü etmen var halen.

Fps drop gibi sorunlar yaşıyorum şu an kullandığım victusta acaba yime aynı sorunları yaşar mıyım diye tedirginim.
Yaşamazsın yaşarsanda oyuncu laptoplarında olan şeyler bunlar

Bunlarda malzeme kalitesi olsun soğutma performansı olsun lenovo aralarında en iyisidir(Ben 5090 serisi laptop alırken kendime bakmıştım(işin sonunda asus rog strix aldım bu arada en iyi soğutma da Dell üretiyordu) yabancı kanallarda çok detaylı video izlerken görmüştüm) ve Hp içinde şunu söyleyebilirim aralarında en çok ısınacak model olacaktır. Ve şunu da söyleyim masaüstü ekosisteminde amd zirveyi aldı götürürken laptop ekosisteminde İntel açık ara zirvede ve bence işlemcinin intel olması daha iyi olacaktır. Birde laptop da hem gpu watt hem de total watt değerleri en önemlisi bir marka 5070ti koyar 65w bir marka 5060 ti koyar ama 110w burda 5060ti daha fazla performans verebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,149
Üyeler
198,244
Son üye
ogkgn
Geri