Pny 5060 Ti 8gb Dip Fiyat

9060xt 16gb alınması daha mantıklı olmaz mı bu bütçede

9060xt 16gb alınması daha mantıklı olmaz mı bu bütçede
baktığımda %10 luk bir performans farkı var zaten 2k olarak oynamıcam 1080p için ben aldım 1080p için almak isteyen olur diye atıyım dedim (satış konusundada sıkıntı çekmez bence)

baktığımda %10 luk bir performans farkı var zaten 2k olarak oynamıcam 1080p için ben aldım 1080p için almak isteyen olur diye atıyım dedim (satış konusundada sıkıntı çekmez bence)
Satışda belki evet fakat ileriki zamanda 2k monitör oled vs almak düşünüldüğünde bu sefer vram darboğaz olmaması adına 9060xt güzel bir seçenek gibi gözüküyor

ilerde vram yetmiyebilir. oyunlar min 8 istiyorlar genel olarak. bu yıl çıkan oyunları kast ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben cs valo oynarım. yada amd istemiyorum. derseniz mantıklı ama onun dışında mantıklı değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lego batman bile 8g vram istiyordu. yanlışım yoksa. 8gb vram biraz zor yeter. bu seneden sonra

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
Res 9 requirem rtx 5060 8gb ile sınırları zorladım 2k da oyunun ilk giriş sahnesi cadde ana karakter dahil tüm insanların suratları ve giysileri simsiyah oldu ayarları bir tık düşürünce düzeldi ama FPS acınası bir halde oynadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,607
Üyeler
198,156
Son üye
cazan
Geri