Aula Leobog Seiya (Star Vector) Mekanik Klavye Switchi 100 Adet 873tl (Kuponlar Aktif)

Bir ara temuda satılan model var bende onun için düşünüyorum da. Aula 75 ile uyumlu olur mu?

Bende AULA F108 Pro var ve çok sesli gelmeye başladı. Sessiz switch arıyorum tavsiye edecek var mıdır?

Zamanında amazondan almıştım ama 10-15 tanesinde yay sesi çıktığı için iade etmek zorunda kaldım. Ama sesini çok beğendiğim için şimdi tekrar şans vereceğim. Bu arada diğer modeller de yenilenmiş. Ülkede tactile ve clicky switch çeşit bakımından çok az. Lazım olan varsa şunlara da baksın derim o yüzden.

1782375816884.webp

Zamanında amazondan almıştım ama 10-15 tanesinde yay sesi çıktığı için iade etmek zorunda kaldım. Ama sesini çok beğendiğim için şimdi tekrar şans vereceğim. Bu arada diğer modeller de yenilenmiş. Ülkede tactile ve clicky switch çeşit bakımından çok az. Lazım olan varsa şunlara da baksın derim o yüzden.

Alıntıyı görüntüle
Ice soul benim de listemde olan bir switch ama fiyatı ve bildiğim bir switch olması sebebiyle star vector tercih ettim şimdilik. Umarım yay sesi gibi bir sorun çıkmaz.

Alıntıyı görüntüle
Tactile ve clicky olanı denemenin vakti gelmiş 100 adeti iyi fiyat bence.

Ice soul benim de listemde olan bir switch ama fiyatı ve bildiğim bir switch olması sebebiyle star vector tercih ettim şimdilik. Umarım yay sesi gibi bir sorun çıkmaz.
Ben de çok kısa süre kullanmama rağmen sesini çok beğenmiştim, leobogun birçok switchini denedim ve en beğendiğim bu oldu. Umarım ki yine yay sesi yaşamam.

Tactile ve clicky olanı denemenin vakti gelmiş 100 adeti iyi fiyat bence.
Bana çok hitap etmiyor ikisi de ama beğenen için bu piyasada gayet iyi fiyat bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri