🔥İndirim Asus Tuf A16 Ryzen Ai 7 260 RTX 5060 16 Ram 512 SSD 49999₺ (Peşin 9 Taksit)

CS2'de fps'ler nasıl hocam. Bir de oyun oynarken fan sesi kafa ütülüyor mu yoksa normal mi? İnternette gezinirken, video izlerken de fanlar devreye girmiyor ve sessiz ise gayet iyidir. Bir de bu anlık tıkırtı sesi herhalde geçici bir şey?
Cs2 FPS ölçmedim, fan sesi siz fan eğrisini ne kadar ayarlarsanız öyle olur, aşırı kafa ütülemiyor, en azından çok tiz bi sesi yok. Bazı laptoplar yüksek devirde ıslık sesi gibi ses çıkarıyor, bu öyle değil. İnternet film vs G Helper kurdum, fan hiç çalışmıyor. Tıkırtı olayı fan yapısıyla alakalı, pek kafaya takılacak bir şey değil ama geçici bir şey de değil, fan devreye girerken saniyelik bir ses belirip kayboluyor

Bu laptobu bir haftadır kullanıyorum, işlemcisi verimli, 90wh batarya çoğu laptopta yok ve bu işlemci ile çok uzun dayanıyor, ekranı 180 derece açılıyor. Ses kalitesi iyi. Ekran kalitesi parlaklık bir tık daha yüksek olsa iyi olabilirmiş. Klavye tek bölge rgb, hafif bir Laptop, 240w şarj aleti ile geliyor. Kapağı metal, tek elle açılıyor. Windows Hello destekli, Webcam kamera kapağı yok, Type C ile şarj olabiliyor, olumsuz gördüğüm tarafı fanlar devreye girerken anlık çok hafif tıkırtı sesi yapıyor, çoğu kişi duymaz bile.
Hocam ssd modeli ne bilgisayardaki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,055
Üyeler
198,230
Son üye
Mahmut çiftçi
Geri