🔥İndirim Montech Nx600 Siyah İşlemci Soğutucu 1799tl

Bu incelemeyi ve bir kac tanesini izledim 27 dollar diye budget cooler zaten malesef ulkemizde bu fiyatlara gelmiyor.
Fsp mp7 in ilk yorumu da asiri sesten sikayet etmis ama 5 yildiz vermin. Su anda musait degilim eve gidince video incelemesi varsa bakarim.
Rgb benim icin hic onemli degil, hatta olmazsa daha iyi. Bende isterdim noctua alip ses konusunu halletmeyi ama malesef hayaller ve hayatlar oluyor :D
Bu fiyat araliginda baska cift kule have sogutucu onerecek olan varsa bakarim.
ben de arkadas da fsp mp7 nin fanlarini degistik bir etkisi olmadi. (zaten ben kozmetik amacli degismistim, arkadas performans amacli) am5 de sessiz hava sogutma sanirim mumkun degil. ya pbo auto (kapali) kullanilacak ya da sese razi olmak gerekiyor. 7500f bile 60-65 derecelerden pbo acinca, curve optimizer yapilmis cift kule sogutucu ile 80 dereceleri rahat goruyor. noctua nasildir bilmiyorum.

Am4 da kalip bunu ve 8k ya 5700x almayi dusunuyorum. Ardindan uygun fiyata 9070 bulursam sistemi guncellemis olurum.
Suan ki sistem
X470 gaming plus
R5 3600
Msi Rtx 2080 8gb
16gb ram g.skill flare 3200mhz
Rm750x 750wat psu
Sata ssd kullaniyorum, nvme ssd de lazim ama firsat yakalayamadim.
Gpu slotu pcie3 x16 pek sikinti yapacagini dusunmuyorum.
Biraz alakasiz bir yere yazmis oldum ama baskasinin da fikrini almak istedim.
Güzel yükseltme olur. Ryzen 5 3600 e 2000 TL verebilirim :)

Güzel yükseltme olur. Ryzen 5 3600 e 2000 TL verebilirim :)
Yedekte veya 2. Budget sistem kurmazsam 2. Elden satmayi dusunuyorum. Fakat kargo vs ugrasmak pek istemem, kayseri icinde elden satmak daha kola olur benim icin. Neredesiniz bilmiyorum ama 5700x e gecersem ve hatirlarsam ulasirim.
ben de arkadas da fsp mp7 nin fanlarini degistik bir etkisi olmadi. (zaten ben kozmetik amacli degismistim, arkadas performans amacli) am5 de sessiz hava sogutma sanirim mumkun degil. ya pbo auto (kapali) kullanilacak ya da sese razi olmak gerekiyor. 7500f bile 60-65 derecelerden pbo acinca, curve optimizer yapilmis cift kule sogutucu ile 80 dereceleri rahat goruyor. noctua nasildir bilmiyorum.
Am4 kullaniyorum 5700x icin dusunuyorum, cift kule olsun daha serin calissin diye. Hem de ileride am5 gecersem daha mantikli olur diye.

Yedekte veya 2. Budget sistem kurmazsam 2. Elden satmayi dusunuyorum. Fakat kargo vs ugrasmak pek istemem, kayseri icinde elden satmak daha kola olur benim icin. Neredesiniz bilmiyorum ama 5700x e gecersem ve hatirlarsam ulasirim.

Am4 kullaniyorum 5700x icin dusunuyorum, cift kule olsun daha serin calissin diye. Hem de ileride am5 gecersem daha mantikli olur diye.
tek kule olani 5700x'i kismen sogutabiliyor. cift kulede problem olacagini sanmiyorum. ben ilk mesajimda yanilmisim, ses haricinde bu sogutucunun bir problemi yok, incelemede o gozukuyor.

montech ürünlerini tipleme gaming satıyor amazonda. hiç kullandın mı bilmiyorum ama sagetopla montech kıyaslaman pek olmadı
Kullanmadım ama görünüşte bir fark görünmüyor, 6 borulu nikel plakalı çift kule. Test varsa paylaşın biz de öğrenelim

Am4 ama 32 yapabilirsin aslında ama onu ekran kartından sonra da yapabilirsin düşündümde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Macunlu kısmı temizledikten sonra bişey olmaz bence
Am4 de kalmamin sebebi ucuza gelmesi zaten Islemci, sogutucu, nvme ssd, guzel firsat bulursam gpu derken fiyat baya bi yukseliyor.
Daha masa da almam lazim ceremical ms2 ve ikea trotten arasinda kaldim.
Guzel ulkemizde keske hersey bu kadar pahalli olmasa da yasayabilsem.
ses disinda bu sogutucu hosuma gitti digger no name markalardan daha iyi gibi
Cevap veren arkadaslara tesekkurler

Kullanmadım ama görünüşte bir fark görünmüyor, 6 borulu nikel plakalı çift kule. Test varsa paylaşın biz de öğrenelim
FSP MP7 renk ve argb modeline gore 2100-2400 tl civari fiyatlara var. 9700x ile aktif kullaniyorum.

montechin incelemesine de buradan bakabilirsiniz:

PA ile ayni sicakligi almis gozukuyor ama ses asiri fazla
Buyrun yukarda arkadaş paylaşmış baksanız göreceksiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,600
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.