Oyun Önerisi

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,061
Arkadaşlar Bana Oyun önerir misiniz? Her Türlü Oyuna Açığımdır

Sistem özelliklerin nedir?

Sistem özelliklerini paylaşırsan özellikler doğrultusunda oyun tavsiyesinde bulunulabilir , bu şekilde sadece metin2 oyna ? şeklinde bir tavsiyede bulunabiliyorum

Sistem özelliklerini paylaşırsan özellikler doğrultusunda oyun tavsiyesinde bulunulabilir , bu şekilde sadece metin2 oyna ? şeklinde bir tavsiyede bulunabiliyorum

metin 2 giremiyorum hata veriyor :)

işlemci : intel xeon (2.5 ghz)
ram : 8 gb
ekran kartı : nvdia gtx 750 ti
Geforce Now duydunuz mu cidden soruyorum halen katılınabiliyorsa bu sisteme en iyi öneri ilk olarak bilmiyorsanız bu olabilir.

Benim önereceğim oyunlara yetmiyor sistem ben elendim. :D

Geforce Now duydunuz mu cidden soruyorum halen katılınabiliyorsa bu sisteme en iyi öneri ilk olarak bilmiyorsanız bu olabilir.

kanka biliyorum sanal oyun platformu bilmiyorum ya hiç denemedim internetin iyi olması gerekiyor benim internet iyi ama 2 aile giriyoruz internete sıkıntı çıkar

Onerilerim
1.MAFIA2
2.GTA4
3.CALL OF DUTY MW2
4.League of Legends
5.Mirrors Edge
Sistemine göre bunlar benimde sistemim kotu ve gayet zevkli vakit gecirebiliyorum.?

Onerilerim
1.MAFIA2
2.GTA4
3.CALL OF DUTY MW2
4.League of Legends
5.Mirrors Edge
Sistemine göre bunlar benimde sistemim kotu ve gayet zevkli vakit gecirebiliyorum.?

kanka bizim sistemlerimiz kötü değil onların sistemleri çok iyi :D yazdığın oyunları bitirdim lol sevmiyorum pek mirrors edge ise çok pahalı

Baya eski bir oyun Fall of Maxpayne 2. İlk bilgisayarımı aldığımda bayılarak oynamıştım en son bölümü geçememiştim.

Far Cry 3 tam sistemine göre bir oyun çok severim, geçen hafta 3. kez bitirdim.

Geri