stok soğutucu ile ne bekliyorsunkiRyzen 5 7600 ışlemcı aldım. Ryzenle ilgili pek alakam yok belki normali boyledır stok sogutucu kullanıyorum boşta 50 veya 55 derece oluyor
Stok soğutucu ile yakında sorun çekmeye başlayabilirsin Ryzen 5 7600 için boşta 55 derece gayet normaldir. Boşta 50-55 dereceler, hatta arka planda Windows güncellenirken ya da tarayıcı açıkken anlık 60 dereceler tamamen normaldir.Ryzen 5 7600 ışlemcı aldım. Ryzenle ilgili pek alakam yok belki normali boyledır stok sogutucu kullanıyorum boşta 50 veya 55 derece oluyor
70 falanda gordum hocam, ama biostan biraz ayar cektım. 80 olunca frekans falan kısıyor artık ıslemcı boyle kullanmak saglıklı suan benım ıcınStok soğutucu ile yakında sorun çekmeye başlayabilirsin Ryzen 5 7600 için boşta 55 derece gayet normaldir. Boşta 50-55 dereceler, hatta arka planda Windows güncellenirken ya da tarayıcı açıkken anlık 60 dereceler tamamen normaldir.
corsair h100 sıvı sogutmaydı galıba ismi her neyse 240mm sıvı sogutma ile boşta 34-36 arası alıyordum stok fan ile normalRyzen 5 7600 ışlemcı aldım. Ryzenle ilgili pek alakam yok belki normali boyledır stok sogutucu kullanıyorum boşta 50 veya 55 derece oluyor
kule tipi dereceye etkı edıyormu ?stok 50-60
yükte 95
aynı şekilde 1 yıl kullandım sesten dolayı kule tipi aldım geçtim
bende soruyorum ıste hocam bılgım yok dedim ya hanistok soğutucu ile ne bekliyorsunki
Soru mu bu tabikide ediyor ben de stok fandan kule tipine geçtim nerden baksan 10 derece 15 dereceleri buldu farkkule tipi dereceye etkı edıyormu ?
ryzenla ilgili değince pek anlayamadım pardon hocam baya farkediyor thermalrightın herhangi bi kule tipi soğutucusunu öneririm bütçe söylersenizkule tipi dereceye etkı edıyormu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende soruyorum ıste hocam bılgım yok dedim ya hani
1k falan hocam
size güvenerek direkt alıyorum hocam![]()
FSP NC5 Siyah 12cm ARGB 6 Bakir Borulu Hava Sogutucu | ITOPYA
FSP NC5 Siyah 12cm ARGB 6 Bakir Borulu Hava Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile NC5 ITOPYA'dawww.itopya.com