Msi Gamıng Trıo 5070-Xfx Mercury RX 9070 XT

Ne diyorsun kral xfx mercury magnetec bu fanlar manyetik mıknatıslı en tepe modeldir pure gibi giriş seviyesi deüildir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarışabilecek kartlar değil hocam aklınız karışmasın mercury pure u yok eder
:) Hocam yok eder ne demek allah aşkına biri birinden %20 daha mı çok FPS veriyor?

hocam açıkcası donanım kısmında aşırı bilgili değilim o yüzden ne kadar basit olursa o kadar iyi olur

hocam siz 5070 gaming trio tercih etmişsiniz siz nasıl bir tercih yapardınız su durumda
Ben kan kusarak sattıgım icin son amd mi zehir olsa nvidia alırdım. Objektif bakarsak bi ağız yanıklığın yoksa amd den tarafa amd alabilirsin.

:) Hocam yok eder ne demek allah aşkına biri birinden %20 daha mı çok FPS veriyor?
Tasarım soğutma malzeme kalitesi muhtemelen daha iyi silikon vs vs araba alırken boş paket dolu paket misali

Ben kan kusarak sattıgım icin son amd mi zehir olsa nvidia alırdım. Objektif bakarsak bi ağız yanıklığın yoksa amd den tarafa amd alabilirsin.

Tasarım soğutma malzeme kalitesi muhtemelen daha iyi silikon vs vs araba alırken boş paket dolu paket misali
Hocam acayip bol keseden atıyorsunuz. Size test sonuçlarını atıyorum. 11 desibel daha az ses üretiyor yani kesin olarak çok daha sessiz bir model Pure. Malzeme kalitesi derken biri plastik biri titanyum mu? Daha iyi silikon tamamen şans modelle alakası yok. Tasarım kişiden kişiye değişir bence pure daha sade hoş bir model. XFX in kartları kütük gibi geliyor gözüme.

ne gibi bir sorunla karşılaştınız ki hocam
Hiçbir şekilde bitmeyen sorunlar silsilesi kart bench testlerinde oldukça stabil hiçbir sorun yok ama oyunlara gelince sapıtıyor. Çoğu oyun rahatsız edici seviyede stutter yiyor. Cw var ama güncellemeden güncellemeye değişiyor ddu ile kaldırıp aynı driverı kuruyorum geçiyor. Bu sadece son kartımda yaşadığım 15 senedir amd kullanıyorum.

Hiçbir şekilde bitmeyen sorunlar silsilesi kart bench testlerinde oldukça stabil hiçbir sorun yok ama oyunlara gelince sapıtıyor. Çoğu oyun rahatsız edici seviyede stutter yiyor. Cw var ama güncellemeden güncellemeye değişiyor ddu ile kaldırıp aynı driverı kuruyorum geçiyor. Bu sadece son kartımda yaşadığım 15 senedir amd kullanıyorum.
ya işte bunlarla uğraşmak çok geriyor 20-30 fps az olsun kafam rahat olsun açıkcası o yüzen kafam allak bullak,12gb vram sorun yaratır mı ilerde peki?

Sapphire Pure 9070 XT var. Az önce 1 saat kadar BF6 indirip oynadım.Şu an %100 kullanımda;
GPU Clock :3000-3100 MHz
Vram Clock : 2725 Mhz
Fan:1800-1900 RPM
Gpu :58 Hotspot : 78 Vram :80-82 arası. Havalar serinken daha düşük tabi.
XFX ne kadar yok edebilir?
Evet az önce arkadaşa da söylediğim gibi sistem toplarken denk gelseydi mercury alırdım ama Pure de öyle giriş seviye falan değil.

Sapphire Pure 9070 XT var. Az önce 1 saat kadar BF6 indirip oynadım.Şu an %100 kullanımda;
Evet az önce arkadaşa da söylediğim gibi sistem toplarken denk gelseydi mercury alırdım ama Pure de öyle giriş seviye falan değil.
hocam hic driver hatası aldınız mı

Pure modeli ile Pulse modeli aynı hocam. Ses profilleri bu şekilde. Mercury güçlü bir model evet ama fanları aşırı sesli. 11 db fark çok fazla.
Alıntıyı görüntüle
arkadaşın dediği gibi 320w'a sabitlesek bayağı düşer gibi ses seviyesi. çünkü merch üst seviye, normal değil bence o ses farkı

aynı w kullanımda 700-1000 rpm olur galiba

hocam hic driver hatası aldınız mı
Default ayarlarda 0 hata.
Ama Undervolt yaparken doğru ayara denk getirmek için çok uğraştırırken düşük voltajdan dolayı hata aldım ama tabi bu benle alakalı.
Benim AMD ile ilgili tek kızdığım nokta, çok ufak birşeyi düzelttik demelerine rağmen düzeltmemeleri. Önemli bişey değil yani

Hocam acayip bol keseden atıyorsunuz. Size test sonuçlarını atıyorum. 11 desibel daha az ses üretiyor yani kesin olarak çok daha sessiz bir model Pure. Malzeme kalitesi derken biri plastik biri titanyum mu? Daha iyi silikon tamamen şans modelle alakası yok. Tasarım kişiden kişiye değişir bence pure daha sade hoş bir model. XFX in kartları kütük gibi geliyor gözüme.
Kardesim en basta vapor chamber yok her ne kadar bana reklam stratejisi olarak gelsede. İkinci olarak senin attıgın normal mercury gordugum kadarıyla vatanda satılan manyetik model 2 ayrı fan türünde çıkıyor bu kart fabrikadan. Silikon meselesinde benim bildigim fabrikalar test edip ona göre ayırıyorlar kartları farzı misal orta seviyeler pure pulse kaliteliler nitroya gibi her ne kadar doğrulanmamış olsada testlere göre böyle gözüküyor. Manyetik fanlar geleneksel fanlara göre çok daha uzun ömürlü eski amd kartlarda gördüğümüz fan problemini bu kart yaşamayacaktır temizlemeside cabası. Ayrıca evet xfx tamamen metal pure modelinin arkası hariç kalan yerler plastik

xfx merch diyoruz msi lighning z ya da evga kingpin falan demiyoruz. binning yapılmıyor bu kartlara ne denk gelirse silikon olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,173
Son üye
umutyavyz
Geri