Çözüldü✓ Asus A32 Plus Kasa Dikey GPU Destekliyor Mu

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Arkadaşlar merhaba bu kasayı almayı planlıyorum elimdeki kasayı ve psu yu değiştireceğim dikey bir şekilde ekran kartı destekliyor mu bilenler varsa yazabilir mi

Destekliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba bu kasayı almayı planlıyorum elimdeki kasayı ve psu yu değiştireceğim dikey bir şekilde ekran kartı destekliyor mu bilenler varsa yazabilir mi

Yani 5 pci slotu bulunuyor lian li mini v2 nin dikey takıyor herkes. Asus A32 Plusta bu daha fazla 7 adet her türlü takılabilir.

Ama yinede yanlış bilgi olabilir kesin bilen biri yazarsa daha iyi olur. Ben biraz ezbere yorum yaptım.

Son düzenleme:
Destekliyor.

Yani 5 pci slotu bulunuyor lian li mini v2 nin dikey takıyor herkes. Asus A32 Plusta bu daha fazla 7 adet her türlü takılabilir.

Ama yinede yanlış bilgi olabilir kesin bilen biri yazarsa daha iyi olur. Ben biraz ezbere yorum yaptım.
Hocam peki 5 6k arası akvaryum kasa önerirniz var mıdır

sitesinde dikey gpu desteği ile alakalı bir ibare yok. ekstra kit alıp desteğe kavuşabiliyorsundur muhtemelen.

Hocam peki 5 6k arası akvaryum kasa önerirniz var mıdır
Ben mini v2 modelini çok beğeniyorum da sen sever misin bilemem. ATX anakart ATX Psu destekliyor. Dikey montaj yapılabiliyor ve nispeten kompakt diyebileceğimiz boyutlarda.

Ben mini v2 modelini çok beğeniyorum da sen sever misin bilemem. ATX anakart ATX Psu destekliyor. Dikey montaj yapılabiliyor ve nispeten kompakt diyebileceğimiz boyutlarda.
Boyutu çokta önemli değil hocam güzel duruşu olsun bide hava akışı iyi olsun benim için önemli olanlar bunlar hava içinde fan takmayı isterim ayriyetten onlarıda alacağım zaten

Güç kaynağı olarakta bunu düşünüyorum hocam sistem asus olduğu için psu ile kasayıda asus yapayım dedim

Dikey kullanacaksan msi 100r var aparatıyla berab3r geliyor kiti ekstra satin alip kullanabilirsin kasa zaten devasa yer sıkıntın yoksa guzel görüntü sunar

Dikey kullanacaksan msi 100r var aparatıyla berab3r geliyor kiti ekstra satin alip kullanabilirsin kasa zaten devasa yer sıkıntın yoksa guzel görüntü sunar
Hocam kasa ile psu yu aldım ikisinide beyaz bide sıvı soğutucuyuda beyaz almam gerekli uyumlu olması için

Hocam kasa ile psu yu aldım ikisinide beyaz bide sıvı soğutucuyuda beyaz almam gerekli uyumlu olması için
beyazı da var

beyazı da var

Gördüm bu kasayıda beğenmedim hocam zor beğenen birisiyim biraz 😁 asusu aldık hayırlısı bakalım

sitesinde dikey gpu desteği ile alakalı bir ibare yok. ekstra kit alıp desteğe kavuşabiliyorsundur muhtemelen.
hocam müşteri hizmetlerini aradım aparat takılmadan olmuyormuş atx kasa destekliyor ama dikey için direk kasalı olanlar varya hocam ondan almak lazım onuda almaya gerek duymuyorum sonra yapıcam inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,834
Üyeler
198,201
Son üye
Redaxx
Geri