ana ürün hep 36bin tl idi hocam düşmedi. amazon depo iade olan ürünler oluyor tabi şansımıza nasıl iade edilmiş bir şey gelecek geldiğinde görebileceğiz. biraz kumar, jelatini açılmamış da olabilir sisteme takılıp kullanılmış da olabilir ama 30.600 tl + 9 taksit + 6700tl parafpara olunca neredeyse 20kya geldi kart. 2. el bile olsa elimdeki 6900xt yi satıp 3-5 bin ekleyip 5070'e geçiş benim için iyi. bu arada konu daki üründe kötü değil ama 5 gündür bu fiyatta muhtemelen son güne kadar bu fiyatta kalacak ben hiçbir ekran kartı bulamasam konudaki ürünü satın alacaktım 29 haziran prime son günü ama asus düştü şansıma kötü gelirse iade ederim
- Amazon Depo ürünleri, depoda hasar görmüş, iade edilmiş, kutusu açılmış veya ikinci el olan ve satıcısı Amazon Depo olan ürünlerdir. Amazon Depo ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için Amazon Depo sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
- Amazon Depo ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için Amazon Depo sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
- Satın alınan ürünün, 30 günlük iade süresi sona erdikten sonra ayıplı olduğunun tespit edilmesi durumunda, satın alırken ödediğiniz tutarı iade alabilirsiniz. Amazon'un ikinci el niteliğinde olan Amazon Depo ürünlerine ilişkin ayıptan sorumluluğu teslimattan itibaren 1 yıldır.
- Amazon Depo kapsamında satılan her ürün benzersiz olduğundan, değişim seçeneği sunulamamaktadır.
- Amazon Depo'ya özgü iade şartları haricindeki konularda, İade Politikamız Amazon Depo ürünlerine de uygulanmaktadır.
Kusursuz çalışan bir ürün, ambalajı biraz hasar görmüş olabilir. Ürün tamamen çalışır haldedir ve tüm aksesuarları eksiksizdir.
Sınırlı kullanılmış ve tamamen çalışır durumda olan bir üründür. Üründe, küçük kozmetik kusurlar olabilir. Hasarlı ambalajla gelebilir veya yeniden paketlenmiş olabilir ve çalışması için gerekli olmayan bazı aksesuarlar eksik olabilir. Eksik aksesuarlar, her bir ürün açıklaması altında gösterilir.
Orta düzeyde kullanılmış ve tamamen çalışır halde olan bir üründür. Hasar görmüş ambalajla veya yeniden paketlenmiş olarak gelebilir. Küçük bir çizik gibi küçük kozmetik hasarları olabilir. Bazı değerli aksesuarlar eksik olabilir ve bu aksesuarlar ayrı olarak satın alınmadıkça kullanılamaz. Eksik aksesuarlar ürün açıklamasında belirtirilir.
Belirgin kullanım izleri taşıyabilir ancak ana işlevini yerine getirir. Hasar görmüş ambalajla veya yeniden paketlenmiş olarak gelebilir. Üzerinde kozmetik hasarlar veya önceki kullanımdan kaynaklanan izler olabilir. Kullanım izleri arasında çizikler, darbeler ve aşınmış köşeler yer alabilir. Bazı değerli aksesuarlar, bileşenler veya yedek parçalar eksik olabilir ve bu parçalar ayrı olarak satın alınmadıkça kullanılamaz. Eksik parçalar ürün açıklamasında belirtilir.
düşen ürün ikinci el- yeni gibiydi 23:53 de düşen de benim çektiğim de