🔥İndirim 12gb Gddr7 Rtx5070 Eagle Oc 32.990₺🔥9 Ay Taksit Faizsiz

Şu an yeterli ama 1-2 yıl sonra yeterli olamayacaktır büyük ihtimalle.Ama nvdianın bellek sıkıştırması daha iyi 9060 xt 8 gb ile 5060 8gb karşılaştırmasında bazı durumlarda bellek yetmezliliğinden dolayı 9060 xt de fps baya düşüypr ama 5060da hala büyük fpslere çıkabiliyor
Bant genişliği çok yüksek 5070 in amd tarafındaki 12liklrr gibi değil uzun süre götürecektir 2k ultrada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Super modelleri aynı fiyata gelirse herhalde amd satamaz artık ve daha iyi gpular yapması demek bu.İnşAllah Nvdia bizi şaşırtır da aynı fiyata verirler
Super falan yok hocam onlar iptal. 28 gibi 6000 serisi gelecek direk

hocam bu olay 1 -2 hafta içindemi olucak duyuru falan varmı. Yoksa tahminmi yapıyorsunuz
Olay molay yok super kartlar aylar önce iptal edildi

2027 başı duyurulması söz konusu, 2gb lıkır yerine 3gb lık gddr7 vram modülleri kullanacakları için bu modüller henüz yeteri kadar hacimli üretime geçemedi ve aşırı pahalı
Dostum iptal olan kart nasıl üretime geçiyor?

Bant genişliği çok yüksek 5070 in amd tarafındaki 12liklrr gibi değil uzun süre götürecektir 2k ultrada

hocam sana bir soru sorayım şu bant falan yazmışsın ona istinaden.
Ben şimdi metin2 oynuyorum görev yöneticisi kısmında ekran kartına gelince 3D yazıyor. Ekran kartının saf gücü demek anladığım kadarı ile bu.
Amd Rx6700 10gb kullanıyorum. 50 adet metin2 açınca 9.8 vram kullanıyorum 4.2 de normal ramden kullanılıyor gibi gözüküyor.
o 3D kısmınıda fps 20 ye düşürüp zar zor idare ediyorum.
5060ti 16gb alıcaktım çünkü hem vramden hem kart gücünden sıkıntı yaşıyorum. Sizin dediğinize göre örneğin 5070 alsam.
Zaten kart gücü çok fazla onu geçiyorum. 12 GB Vram kısmı rx6700 ün 10gb ına göre çok daha verimlimi olucak. Yani rx6700ün 10gb istediği aynı senaryoda bu nvidia 5070 kartı 8 8.5 falan mı kullanıcak. Bir bilginiz varsa paylaşırmısınız.
Öyle bi durum varsa 3-4 bin ekleyip 5060ti yerine 5070 almayı düşünüyorum. (amd almak istemiyorum bi problem yaşıyorum sebebini çözemediim belki amd kartla alakalıdır diye)

Haber kaynağı 2027 ces fuarında gösterilecek diyor

Yani bu kart 6700 puan mi veriyor paraf ile beraber
Aynen öyle veriyor kampanyaların katılımlarını sağlarsanız ama başlıktaki kart bu fiyata kalırmı onu bilemeyiz, malum amazon prime day yarın bitiyor

Son düzenleme:
parafly yeni kart açana 25000/5000(son gün 31 temmuz), amazonda 30000/1500(son gün 30 hazirna) amazonda 3000/200(son gün 30 haziran) hepsi kombolanıyor. 9 taksit zaten var.
hocam sanırım yeni müşteri olmak gerekiyor, önceden müşteri olanlara geçerli değil.

amd kullanırken neden bu kadar gömdünüz anlayamadım her ürün kendi kullanıcısına hitap ediyor demek ki hocam, şahsen ben hic kullanmayacağım ai şeyleri için 5070tia 15k fazla vermek istemedim 9070xt aldım kaldı ki ai işi yapanlar da 5070ti almıyordur muhtemelen :)

amd kullanırken neden bu kadar gömdünüz anlayamadım her ürün kendi kullanıcısına hitap ediyor demek ki hocam, şahsen ben hic kullanmayacağım ai şeyleri için 5070tia 15k fazla vermek istemedim 9070xt aldım kaldı ki ai işi yapanlar da 5070ti almıyordur muhtemelen :)
Gömmedim ki yukarda 3 yildir cokme vs yasamadigimi memnun oldugumu da belirttim. Ama her 5070 5070ti konusunun altina bazi bilgilerden yoksun olan kisiler 9070xt al ezer gecer zaa xd ahahaha yazip duruyor, bilmedikleri noktayi belirtmek istedim. Yapilan yorum "yalnizca oyun oynayacaksaniz 9070xt alin cok daha iyi bir kart" seklinde olsaydi bu konuya yorum bile yazmazdim. Ai "şeyleri" nin kucugu var buyugu var pek cok modeli var, rtx 2070 le bile ai şeyleri yapilabilir. Siz tabii ki 9070xt alin kaçırmayın hatta bu fiyatlara yukarda ben de belirttim bunu.

Haber kaynağı 2027 ces fuarında gösterilecek diyor

Aynen öyle veriyor kampanyaların katılımlarını sağlarsanız ama başlıktaki kart bu fiyata kalırmı onu bilemeyiz, malum amazon prime day yarın bitiyor
Hepsi dedikodu 2025 te cıkıyodu bu seri lafta. Late 27 veya early 28 de rubin serisi gelecek zaten cıkartmayacaklar super

hocam sana bir soru sorayım şu bant falan yazmışsın ona istinaden.
Ben şimdi metin2 oynuyorum görev yöneticisi kısmında ekran kartına gelince 3D yazıyor. Ekran kartının saf gücü demek anladığım kadarı ile bu.
Amd Rx6700 10gb kullanıyorum. 50 adet metin2 açınca 9.8 vram kullanıyorum 4.2 de normal ramden kullanılıyor gibi gözüküyor.
o 3D kısmınıda fps 20 ye düşürüp zar zor idare ediyorum.
5060ti 16gb alıcaktım çünkü hem vramden hem kart gücünden sıkıntı yaşıyorum. Sizin dediğinize göre örneğin 5070 alsam.
Zaten kart gücü çok fazla onu geçiyorum. 12 GB Vram kısmı rx6700 ün 10gb ına göre çok daha verimlimi olucak. Yani rx6700ün 10gb istediği aynı senaryoda bu nvidia 5070 kartı 8 8.5 falan mı kullanıcak. Bir bilginiz varsa paylaşırmısınız.
Öyle bi durum varsa 3-4 bin ekleyip 5060ti yerine 5070 almayı düşünüyorum. (amd almak istemiyorum bi problem yaşıyorum sebebini çözemediim belki amd kartla alakalıdır diye)
Evet 6700ün 10 gb a göre daha verimli olacak 5070 in 12 gb ı. Ancak dediğin senaryo hakkında cok bilgim yok internetten testlere bakmak lazım

9070 23k satılmışken pek cekici gelmiyor paraf indirimi falan varsa ayrı tabi

Hepsi dedikodu 2025 te cıkıyodu bu seri lafta. Late 27 veya early 28 de rubin serisi gelecek zaten cıkartmayacaklar super

Evet 6700ün 10 gb a göre daha verimli olacak 5070 in 12 gb ı. Ancak dediğin senaryo hakkında cok bilgim yok internetten testlere bakmak lazım
tamam teşekkür ederim. oyun 20 seneyi geçti. Farklı sorunlarımda var ama hiçbir bilgi sahibi kimse yok malesef kendim uraşıyom

ssf olmayan beyazi gelse iyiydi. 9 taksik ödeseye kadar 25'e düşer.
fark etmiyor bende beyaz sff var o ısınıyor ediyor hurafeleri tamamen kolpa adam gitmiş dandik markanın en dandik sff modelini almış ısınıyor sanıyor tüm sff kartları onuda geçtim ben ssf olupta daha 80 derece gören karta denk gelmedim bana kalırsa sff daha iyi kasanın cama 12wphvr soketi çarpmıyor o yüzden 90 derece aparatı çok kabloyu katlama bu tip şeylere de gerek kalmıyor soket erime vs riskini düşünmüyorsun

Geri