Bir Oyun Serisinin Devam Oyununu Çıkmasını Beklemeli Miyim?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
486
Merhaba arkadaşlar bir oyun serisinin yeni bir oyunu çıkmasını beklemeli miyim? Hikaye devamlılığı açısından beklemeli miyim? Aklımda A Plague Tale bundle almak var alınır mı? Yoksa resonance: A Plague Tale Legacy yani bu yeni oyunun çıkmasını mı beklemeliyim hikaye açısından yani o oyun çıkana kadar merak edeceğim devamında ne olucak diye o yüzden soruyorum bu soruyu.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-28 174234.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-28 174234.webp
    219.3 KB · Hit: 52
  • Ekran görüntüsü 2026-06-28 174216.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-28 174216.webp
    388 KB · Hit: 55
Yürüme simülasyonu. Çık mahallede dolaş kolestrolüne daha faydalı bro. Oynamadıysan eğer indirimden Mass Effect Legendary Edition al.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Yürüme simülasyonu. Çık mahallede dolaş kolestrolüne daha faydalı bro. Oynamadıysan eğer indirimden Mass Effect Legendary Edition al.
Doğru valla biraz öyle film gibi bir oyun içine çekmiyor değil ama :D yok daha oynamadım ya mass effect legendary edition grafikleri tırt gibi geliyor bana ya bune hocam allah aşkına :D aradaki farka bakın :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-28 175421.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-28 175421.webp
    232.3 KB · Hit: 29
  • Ekran görüntüsü 2026-06-28 175504.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-28 175504.webp
    480.4 KB · Hit: 35
Elmayla armut olmuş biraz ama neyse :D

• Hahaha
Yürüme simülasyonu diyerek bu oyuna hakaret etmiş oluyorsun ve oyundan anlamadığın çok belli oluyor.Bu kadar basit yaftalamak anca oyunu oynamamış birisinin yapabileceği bir yorum.Ben tüm oyunlarını oynadım.Atmosferi, müzikleri ve hikayesi olsun on numara.Adamlar sanat yapmışlar gelmiş neüdüğü belirsiz bir kişi yürüme simülasyonu diyor.Eminim sadece belli başlı oyunları oynayan birisin.Yaşattığı dramdan bile bir haber.

Konu sahibi arkadaş güzel oyundur bundle al oyna.Son çıkan oyun, bir önceki oyundaki bir karakterin spin-off hikayesi.Aralarında bağ olmayabilir.

Yürüme simülasyonu diyerek bu oyuna hakaret etmiş oluyorsun ve oyundan anlamadığın çok belli oluyor.Bu kadar basit yaftalamak anca oyunu oynamamış birisinin yapabileceği bir yorum.Ben tüm oyunlarını oynadım.Atmosferi, müzikleri ve hikayesi olsun on numara.Adamlar sanat yapmışlar gelmiş neüdüğü belirsiz bir kişi yürüme simülasyonu diyor.Eminim sadece belli başlı oyunları oynayan birisin.Yaşattığı dramdan bile bir haber.
aynen kardeşim neler yapıyorlar. sana zahmet 💵💵 şurdan bana bi kent direnç bi de kendine çekmeceli çikolata al.

Merhaba arkadaşlar bir oyun serisinin yeni bir oyunu çıkmasını beklemeli miyim? Hikaye devamlılığı açısından beklemeli miyim? Aklımda A Plague Tale bundle almak var alınır mı? Yoksa resonance: A Plague Tale Legacy yani bu yeni oyunun çıkmasını mı beklemeliyim hikaye açısından yani o oyun çıkana kadar merak edeceğim devamında ne olucak diye o yüzden soruyorum bu soruyu.
Bence şimdi alıp oynamak daha mantıklı daha sonrasında hevesin kaçıp seriden tamamen vazgeçebilirsin. Şimdi çıkan oyunları oynayıp eğer merak edersen serinin yeni oyununu almak daha mantıklı bence. Bak mesela yorumlardaki bir arkadaş oyunu beğenmemiş belki sen de beğenmezsin. Ben beğenmiştim yeni oyunu bekliyorum

• Muhteşem
Bence şimdi alıp oynamak daha mantıklı daha sonrasında hevesin kaçıp seriden tamamen vazgeçebilirsin. Şimdi çıkan oyunları oynayıp eğer merak edersen serinin yeni oyununu almak daha mantıklı bence. Bak mesela yorumlardaki bir arkadaş oyunu beğenmemiş belki sen de beğenmezsin. Ben beğenmiştim yeni oyunu bekliyorum
Aynen zevkler ve renkler hocam oyunu asağılamaya veya tartışmaya gerek yok ben beğenmedim deyip geçmek en güzeli :)

Konu sahibi arkadaş güzel oyundur bundle al oyna.Son çıkan oyun, bir önceki oyundaki bir karakterin spin-off hikayesi.Aralarında bağ olmayabilir.
çok haklısın kardeşim. bunun gibiler yüzünden muazzam oyunlar hep underrated kalıyor. death stranding için de aynısı söyleniyor. halbuki adamlar bir hikaye bir senaryo anlatıyor gerçek Hollywood oyuncuları kullanarak, hikayeyi destekleyen bir oyun mekaniği yapmışlar kargo taşımacılığı diye. iki dakka oyunda yürüyorsun diye oyun oldu sana yürüme simülasyonu. halbuki oyunda yürünen süre birkaç dakikayı geçmiyor sonrası hep ara sahneler diyaloglar veya aksiyon sahnelerinden oluşuyor. ne oyunun senaryosuna bakarlar, ne müziğine, ne grafik kalitesine ne karakterlerine. mesela horizon serisi için de söylenen şu; senaryosu yavanmış da karakterler çok boşmuş da falan filan. senaryosunu anlayacak beyin yok adamda ama konuşuyor. horizon serisinin senaryosu binlerce bilim kurgu filminden daha kalitelidir yeter ki anlayacak beyin olsun

Zaten senden daha farklı bir cevap beklemiyordum.Bu dediklerimi kanıtlamak için yeterli bir sebep oldu.Teşekkür ederim iyi günler.
Yav plague tale öven adamsın başka nasıl cevap vereceğim ki sana? Oyunun düzgün çalışan tek bir mekaniği yok :D Sığ oyun döngüsü, çalışmayan yapay zeka ve stealth mekaniği. Yakın kombatın karakterlerin çocuk olması gerektiği için yetersizliği ama developerların eşşekliği yüzünden çeşitsizliği ve ilk çıktığı dönem performans sorunları. Oyunun seni hiçbir noktada özgür bırakmadan sadece talimatları yerine getir demesi. Oyundan sen çok anlıyorsun kanka haklısın. yav kime ne anlatıyorum sen oyna oyununu knk herkesin standartı yüksek olmak zorunda değil. Delinin biri plague tale över diğeri death stranding över bitmez bu işler.

Yav plague tale öven adamsın başka nasıl cevap vereceğim ki sana? Oyunun düzgün çalışan tek bir mekaniği yok :D Sığ oyun döngüsü, çalışmayan yapay zeka ve stealth mekaniği. Yakın kombatın karakterlerin çocuk olması gerektiği için yetersizliği ama developerların eşşekliği yüzünden çeşitsizliği ve ilk çıktığı dönem performans sorunları. Oyunun seni hiçbir noktada özgür bırakmadan sadece talimatları yerine getir demesi. Oyundan sen çok anlıyorsun kanka haklısın. yav kime ne anlatıyorum sen oyna oyununu knk herkesin standartı yüksek olmak zorunda değil. Delinin biri plague tale över diğeri death stranding över bitmez bu işler.
Tamam daha fazla oyunlardan anlamadığını belli etme bu kadarı yeter.Zaten insanlar sana gereken cevabı verdi.Bu da yetmediyse steam yorumlarını aç oku.Sanattan anlamayan insan standartlardan bahsediyor.Sen valorant takıl keyfine bak.Daha cevap vermeye değmezsin.

çok haklısın kardeşim. bunun gibiler yüzünden muazzam oyunlar hep underrated kalıyor. death stranding için de aynısı söyleniyor. halbuki adamlar bir hikaye bir senaryo anlatıyor gerçek Hollywood oyuncuları kullanarak, hikayeyi destekleyen bir oyun mekaniği yapmışlar kargo taşımacılığı diye. iki dakka oyunda yürüyorsun diye oyun oldu sana yürüme simülasyonu. halbuki oyunda yürünen süre birkaç dakikayı geçmiyor sonrası hep ara sahneler diyaloglar veya aksiyon sahnelerinden oluşuyor. ne oyunun senaryosuna bakarlar, ne müziğine, ne grafik kalitesine ne karakterlerine. mesela horizon serisi için de söylenen şu; senaryosu yavanmış da karakterler çok boşmuş da falan filan. senaryosunu anlayacak beyin yok adamda ama konuşuyor. horizon serisinin senaryosu binlerce bilim kurgu filminden daha kalitelidir yeter ki anlayacak beyin olsun
Aynen öyle hocam.Bu insanlar oyundan pek anlamıyor.Alışmışlar belli başlı tarzdaki oyunlara, onun dışına çıkmıyorlar.Geri kalan hepsine kötü muamele yaparlar.Adamlar ortaya bir sanat çıkarmaya çalışıyor.Oyundan sadece para kazanmak için bakmıyorlar.Bir tutku, bir aşk var.Seni gerçek dünyadan uzaklaştırıp, bir hikayenin parçası olmanı istiyor.Yaşattığı deneyimi anlayacak kapasitede değiller.Oysa bu yolculuk serüveni eşsiz bir şey.Herkes bu tadın farkına varamaz.Hikayeye kendini kaptırman lazım.Bak mesela çok güzel örnek vermişsin.Kojima nediyor? Beni anlamıyorlar diyor.Harbiden de öyle.İstese gider popüler tarzda bir oyun yapabilirdi.Ama adam sana farklı bir şey yaşatmak istiyor.Oyunun 2-3 saatini oynayıp kargo taşıma oyunu diyerek özetliyorlar.Yazık emeğe yazık cidden.O kadar hikayeye kasıyor, ara sahneye kasıyor, müziklere ve atmosfere kasıyor sonra biri çıkıp bune ya kargo taşıyorsun, çok sıkıcı beğenmedim diyor.Güler misin ağlar mısın? Artık çoğu kişinin kafası aynı.İstiyorlar ki sürekli aksiyon olsun, sürekli bir şey olsun, diyaloglar olmasın hatta.Muhtemelen ara sahneleri bile geçiyorlardır.Valla ben 2. oyununuda çok beğendim mesela.Yeni gelecek OD ve Physint de güzel olucaktır.Çünkü kojimadan standart bir şey çıkmaz.Neyse kıyıda köşede kaybolmuş o kadar güzel oyunlar var ki gerçekten değeri bilinmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,632
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri