Masaüstü Sistem İçin Kasa Seçimi

Dostum seç beğen al ben seçenekleri paylaştım senle, kasaya +10 bin lira verdikten sonra kötü bir ürünle karşılaşmazsın zaten her türlü iyi olur. Troll olduğunu düşünüyorum şu anda.
Normalde troll değilim de ne olur ne olmaz bellimi olur ben birazşanssız birisiyim de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deneyim konusunda çok kullanmadım daha ama kasa hissiyatı çok iyi premium derecesinde hissettiriyor kalitesini görüyorsun yani.

Sıfır fiyatları çok ikinci el düşün bence.

Fanlar çıkmıyor kendin alman lazım pahalı bu arada ona göre.
Senin sistem neydi

Saçma bir fiyatı var aynı kasanın tuf olmayan hali 5 bin lira tuf olunca 9 bin lira farkları yok bile
Ben aldığımda TUF Olmayanı yoktu, iyi bir fiyata almıştım, üzerindeki taşıma askıları felan güzel duruyor TUF olmayanında onlar yok sanırım.

Biraz daha ucuz olsun derseniz fansız versiyonları da var cidden kaliteli kasa.

Dostum seç beğen al ben seçenekleri paylaştım senle, kasaya +10 bin lira verdikten sonra kötü bir ürünle karşılaşmazsın zaten her türlü iyi olur. Troll olduğunu düşünüyorum şu anda.
Zaten çoğu zaman konu dışında takılıyorum arada bir konu dışı olmayan konular a giriyorum arada bir ondan arada bir troll zannedilebiliyorum önceden konu dışında takılmıyordum pc ve telefon la ilgili olan konulardaydım konu dışı daha güzel gelince oraya girmeye başladım ama arada bir masaüstü konularına el atıyorum birde Steamdir epicdir indirimli oyunları çekiyorum baya fazla oldu laptop da oynatmıyor o oyunları ondan dolayı sistem dizmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
6800 5600 sistem benim ddr4 ön hazırlık yaptım dd5 için kasayı halletim :D
Bende önden mouse u falan hallediyorum yakında kasayı da halledicem laptop var şimdi bende

6800 5600 sistem benim ddr4 ön hazırlık yaptım dd5 için kasayı halletim :D
Monitör 2 k mi almalıyım 4 k mi bilemedim
Açık dünya oyunlarını oynamayı seviyorum özellikle hikayeli olanlar çok iyi oluyor

Yeteri kadar büyükse lianli od11 mini v2 cok güzel bir kasa. Kendim de kullanmaktayım.

Geri