claude şuan
evet bu uygulama doğru.Alıntıyı görüntülebumu hocam
aylık 800 diyor çok aşşırı fazlaevet bu uygulama doğru.
Gemini Pro alternatif olarak bakabilirsiniz.aylık 800 diyor çok aşşırı fazla
bencede 600 tl fark var aradaGemini Pro alternatif olarak bakabilirsiniz.
Hiç bilmiyorsaniz çok fark etmez ama developera yardimci olarak claude cok daha iyi daha iyi aciklama veriyor, degisiklikleri vs iyi gosteriyirbencede 600 tl fark var aradasağolun hocam yardımınız için
hocam aylık 800 çok beHiç bilmiyorsaniz çok fark etmez ama developera yardimci olarak claude cok daha iyi daha iyi aciklama veriyor, degisiklikleri vs iyi gosteriyir
Ne iş yaptigina bagli. Gidip iyi para kazaniyorsan verilir. Zevkine veya proje ise Free de yeter bence, tokenleri har vurup harman savurma yeter.hocam aylık 800 çok be
Bot yapmak için en iyisi hangisi olur hocam? Gemini Pro'yla bir yere kadar geldim ama bir yerden sonra takıldım. Tamamen 'vibe coding' yapıyorum bu arada, yazılım bilgisi sıfır şu an.GPT 5.5 ve Claude çok kafa kafaya gidiyorlar. Minimax M3, GLM 5.2, Kimi K.27 hala gerideler.
En çok verim aldığım GPT 5.5 PHP, Node ve React için.
![]()
CodeFast Paketleri | AI API Paketleri
Claude, Codex, Gemini, Grok, GLM, Qwen, görsel ve video üretim paketlerini fiyat, süre ve kullanım hakkına göre karşılaştırın.www.codefast.app
Burada uygun fiyatlı paketler mevcut.
direk gpt go alsak kendi uygulamasından ? olurmuGPT 5.5 ve Claude çok kafa kafaya gidiyorlar. Minimax M3, GLM 5.2, Kimi K.27 hala gerideler.
En çok verim aldığım GPT 5.5 PHP, Node ve React için.
![]()
CodeFast Paketleri | AI API Paketleri
Claude, Codex, Gemini, Grok, GLM, Qwen, görsel ve video üretim paketlerini fiyat, süre ve kullanım hakkına göre karşılaştırın.www.codefast.app
Burada uygun fiyatlı paketler mevcut.