iPhone 17 Pro ile Pro Max Arasında Fark Var mı?

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,119
Arkadaşlar Gürcistandan İPhone 17 serisi bir cihaz alacağım, İPhone 17 pro tax free hariç 65 bine denk geliyor 17 pro max ise tax free olmadan 74 bin TL. Şu anda İPhone 17 pro alabilecek kadar bütçem var sayılır ama 17 pro max istiyorum biraz daha zorlayıp sizce pro max mi almalıyım yoksa çok bütçemi zorlamadan pro mu? Aralarında çok fark var mı değecek kadar?

Arkadaşlar Gürcistandan İPhone 17 serisi bir cihaz alacağım, İPhone 17 pro tax free hariç 65 bine denk geliyor 17 pro max ise tax free olmadan 74 bin TL. Şu anda İPhone 17 pro alabilecek kadar bütçem var sayılır ama 17 pro max istiyorum biraz daha zorlayıp sizce pro max mi almalıyım yoksa çok bütçemi zorlamadan pro mu? Aralarında çok fark var mı değecek kadar?
17 pro küçük olduğu için daha çok ısınıyor bir de ekran ve pil farkı var pil önemli dersen pro max baya iyi harici büyük fark yok
konudan bağımsız yd için o fiyatlar çok yüksek düz hesap yarı yarıya olması lazım ya da yarıdan biraz pahalı 74 bin baya pahalı geldi bana japonyadan düz 17 getirttim arkadaşa 34 e tax free dahil

Büyük ekran ve uzun ekran süresi ihtiyacın varsa Pro Max, ortalama bir boyutu olsun ve gün içinde telefona aşırı ihtiyacım yok diyorsan Pro al. İkisini de vakti gelince kolay satarsın, bütçen ve vicdanın hangisine hoş geliyorsa onu al.

17 pro küçük olduğu için daha çok ısınıyor bir de ekran ve pil farkı var pil önemli dersen pro max baya iyi harici büyük fark yok
konudan bağımsız yd için o fiyatlar çok yüksek düz hesap yarı yarıya olması lazım ya da yarıdan biraz pahalı 74 bin baya pahalı geldi bana japonyadan düz 17 getirttim arkadaşa 34 e tax free dahil

İPhone 17 pro max tax free dahil 64'e geliyor hocam pro ise 55'di yanlış hatırlamıyorsam. Gürcistan da ki vergi sistemi bir tık daha fazla olduğu için böyle ama yinede fark var. Cihaz konusunda da oyun oynamıyorum hocam sadece video edit ve sosyal medya için kullanacağım ama arada gerçekten çok fark var 70'e çıkabilir miyim bilmiyorum. Çünkü tax free almak için önce cihazı almak lazım 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ekran ve uzun ekran süresi ihtiyacın varsa Pro Max, ortalama bir boyutu olsun ve gün içinde telefona aşırı ihtiyacım yok diyorsan Pro al. İkisini de vakti gelince kolay satarsın, bütçen ve vicdanın hangisine hoş geliyorsa onu al.

açıkçası büyük ekran severim hocam, telefonla edit işiyle uğraştığım için açıkçası sürekli elimde diyebilirim

açıkçası büyük ekran severim hocam, telefonla edit işiyle uğraştığım için açıkçası sürekli elimde diyebilirim
Ya mesela ben de telefonu çok kullanan biriyim ama ona rağmen bütçem ona yettiği için 14 Pro almıştım. Pro Max alsaydım keşke diyorum arada.

Ya mesela ben de telefonu çok kullanan biriyim ama ona rağmen bütçem ona yettiği için 14 Pro almıştım. Pro Max alsaydım keşke diyorum arada.

İşte bütçeye bakıyor hocam her şey aslında doğru valla

Yanlışlıkla cümlenin ortasındayken enterladım hocam editledim mesajı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte bütçeye bakıyor hocam her şey aslında doğru valla
Aynen öyle. O yüzden bütçene göre hangisi iyiyse onu tercih et. Çok da dert etme, ikisi de hoş telefondur ama bence alacakken Pro Max al geç.

Pro max hem batarya olarak daha büyük bir bataryaya sahip ve kamera lensleri daha büyük hocam zamanında bende almayı düşünüyordum çıkmadan önce araştırmıştım bayağı.

Pro max hem batarya olarak daha büyük bir bataryaya sahip ve kamera lensleri daha büyük hocam zamanında bende almayı düşünüyordum çıkmadan önce araştırmıştım bayağı.

Kamera olarak çok fark yok diyorlar hocam lens farkı mı varmış? Daha mı iyi performans veriyor yani kamera olarak

Pro Max alanların tek şikayeti ağır olması.

Pro alanların tek şikayeti keşke Max alsaydık pili daha iyi. Gerisini bütçenize göre düşünün.

Kamera olarak çok fark yok diyorlar hocam lens farkı mı varmış? Daha mı iyi performans veriyor yani kamera olarak
Kamera ada olarak büyükmüş teknik özellikleri aynı yazıyor ki zaten arada mm fark oynayacağı için çok extreme bir fark yaratmaz çekim performansı olarak öyle bile olsa batarya kapasitesi daha büyük ve daha geniş ekran tek farkları.

Kamera ada olarak büyükmüş teknik özellikleri aynı yazıyor ki zaten arada mm fark oynayacağı için çok extreme bir fark yaratmaz öyle bile olsa batarya kapasitesi daha büyük ve daha geniş ekran tek farkları.

Hocam birde ben e sim olanını alacağım bu yüzden batarya sanırım 4100 mah miş çok fark olur mu bilmiyorum pro max ile. Fiziksel sim yuvası olanlarda düşük bayağı pil ömrü

Hocam birde ben e sim olanını alacağım bu yüzden batarya sanırım 4100 mah miş çok fark olur mu bilmiyorum pro max ile. Fiziksel sim yuvası olanlarda düşük bayağı pil ömrü
Hocam o konu hakkında hiç bilgim yok açıkcası ben hepsi standart diye biliyorum sadece bölgeye göre pil kapasiteleri değişebilir Avrupada farklı Türkiyede farklı olabilir.

Geri