7800x3d İşlemciden Ses Geliyor

Reaksiyon skoru
0
Sistemi yeni aldım ve denemek için cs indirdim. Oyun açıkken işlemciden çok tiz bir ses geliyor. Alt tab yapıp masaüstüne geçtiğimde ses susuyor ve tekrar oyuna döndüğümde aynı tiz ses devam ediyor. İşlemci 7800x3d. Aynı sorunu yaşayıp çözen var mıdır ?

Sistemi yeni aldım ve denemek için cs indirdim. Oyun açıkken işlemciden çok tiz bir ses geliyor. Alt tab yapıp masaüstüne geçtiğimde ses susuyor ve tekrar oyuna döndüğümde aynı tiz ses devam ediyor. İşlemci 7800x3d. Aynı sorunu yaşayıp çözen var mıdır ?
İşlemciden gelmez. Ya sıvı soğutmanın pompasindan gelir ya ekran kartı cw sesidir yada islemci yük altına girdiğinde işlemci etrafındaki vrm lerin bobinlerinden gelir cw sesi. Zararsızdır

İşlemciden gelmez. Ya sıvı soğutmanın pompasindan gelir ya ekran kartı cw sesidir yada islemci yük altına girdiğinde işlemci etrafındaki vrm lerin bobinlerinden gelir cw sesi. Zararsızdır
teşekkür ediyorum. peki kendi kendine düzelecek bir durum mudur müdahale etmem gerekir mi yoksa

yüksek fps te cw çıkabiliyor ekran kartında muhtemelen ekran kartı cw'si.

FPS limitleyince azalabiliyor.

teşekkür ediyorum. peki kendi kendine düzelecek bir durum mudur müdahale etmem gerekir mi yoksa
Malesef cw sesi biraz sans isi. Eger sistemi yeni topladiysan, kasanin kapagini ac ve sesin tam olarak nereden geldiğini belirle. Anakart yada ekran kartı. Dedigine gore o bolgede vrm bobinleri yuksek ihtimal. Degisime gonderirsin olumlu olursa tine cikma ihtimali var. Ama ses dışında performansa etkisi olmaz

işlemciden ses gelmez diye biliyorum

ekran kartı veya psudan gelebilir
ekran kartı ise yapacak bir şey yok cw normaldir. Yüksek yükte sesi artar.
bazı garanti servisleri değiştirebiliyor ama gerek var mı dersen yok.

Geri