Olmuyor hocam ben hiçbir sıkıntısını görmedim.Pxn Vd4 de sorunlar vs oluyor mu hocam nasıl oyunlarda bağlama sorunu oluyor mu
Hocam peki bu gaz pedalı fren vs hissiyatı nasıl moza da kötü diyorlardıOlmuyor hocam ben hiçbir sıkıntısını görmedim.
Ets2 ve Assetto corsa için rahatlıkla yeter tek sıkıntısı pedalı bir yere sabitleseniz daha iyi olur çünkü pedal kayıyor.Hocam peki bu gaz pedalı fren vs hissiyatı nasıl moza da kötü diyorlardı
Anladım hocam başka önerebileceğiniz bir direksiyon seti var mı bunu da alabilirsin diyebileceğinEts2 ve Assetto corsa için rahatlıkla yeter tek sıkıntısı pedalı bir yere sabitleseniz daha iyi olur çünkü pedal kayıyor.
Bu fiyatta en iyisi VD4 hocam.Anladım hocam başka önerebileceğiniz bir direksiyon seti var mı bunu da alabilirsin diyebileceğin
Çok teşekkür ederim hocam başka bir sorum olursa sorarım sizin içinde uygunsaBu fiyatta en iyisi VD4 hocam.
İstediğiniz zaman yazabilirsiniz hocam.Çok teşekkür ederim hocam başka bir sorum olursa sorarım sizin içinde uygunsa
Pxn VD4'ün Force Feedback'i daha güçlü.Kanka selamlar
İki ürün arasında oynayacağın oyunlara göre kıyaslayayım
Moza R3 force feedback olarak çok daha güçlü ve hassas ETS2 Assetto Corsa gibi simülasyon ağırlıklı oyunlarda bu fark gerçekten hissediliyor ayrıca ileride başka Moza ürünleriyle sistemi genişletme imkanın da oluyor
PXN VD4 giriş seviye bir ürün fiyat olarak daha uygun ama force feedback tarafı zayıf kalıyor özellikle Assetto Corsa gibi hassasiyet isteyen simülasyonlarda bu eksiklik kendini gösterir
Senin oynayacağın oyunlar simülasyon ağırlıklı olduğu için force feedback kalitesi gerçekten önemli bu noktada Moza R3 açık ara önde
PXN giriş seviye kalır ve ciddi sim racing yapacaksan zamanla yetersiz gelip Moza'ya geçersin baştan Moza alman uzun vadede daha mantıklı olur
Bütçen yetiyorsa direkt Moza R3'ü tercih etmeni öneririm