Direksiyon Seti Önerisi

rexy7

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar t300 - moza R3-pxn vd4 arasında kaldım ama daha çok moza R3-pxn vd4 arasında kaldım lütfen yardımcı olun oynayacağım oyunlar genelde ets2 assetto corsa forza gibi oyunlar

PXN VD4. Moza R3'ün kronik sorunları var ve malzeme kalitesi kötü.

Pxn Vd4 de sorunlar vs oluyor mu hocam nasıl oyunlarda bağlama sorunu oluyor mu

Ets2 ve Assetto corsa için rahatlıkla yeter tek sıkıntısı pedalı bir yere sabitleseniz daha iyi olur çünkü pedal kayıyor.
Anladım hocam başka önerebileceğiniz bir direksiyon seti var mı bunu da alabilirsin diyebileceğin

Kanka selamlar

İki ürün arasında oynayacağın oyunlara göre kıyaslayayım

Moza R3 force feedback olarak çok daha güçlü ve hassas ETS2 Assetto Corsa gibi simülasyon ağırlıklı oyunlarda bu fark gerçekten hissediliyor ayrıca ileride başka Moza ürünleriyle sistemi genişletme imkanın da oluyor

PXN VD4 giriş seviye bir ürün fiyat olarak daha uygun ama force feedback tarafı zayıf kalıyor özellikle Assetto Corsa gibi hassasiyet isteyen simülasyonlarda bu eksiklik kendini gösterir

Senin oynayacağın oyunlar simülasyon ağırlıklı olduğu için force feedback kalitesi gerçekten önemli bu noktada Moza R3 açık ara önde

PXN giriş seviye kalır ve ciddi sim racing yapacaksan zamanla yetersiz gelip Moza'ya geçersin baştan Moza alman uzun vadede daha mantıklı olur

Bütçen yetiyorsa direkt Moza R3'ü tercih etmeni öneririm

Kanka selamlar

İki ürün arasında oynayacağın oyunlara göre kıyaslayayım

Moza R3 force feedback olarak çok daha güçlü ve hassas ETS2 Assetto Corsa gibi simülasyon ağırlıklı oyunlarda bu fark gerçekten hissediliyor ayrıca ileride başka Moza ürünleriyle sistemi genişletme imkanın da oluyor

PXN VD4 giriş seviye bir ürün fiyat olarak daha uygun ama force feedback tarafı zayıf kalıyor özellikle Assetto Corsa gibi hassasiyet isteyen simülasyonlarda bu eksiklik kendini gösterir

Senin oynayacağın oyunlar simülasyon ağırlıklı olduğu için force feedback kalitesi gerçekten önemli bu noktada Moza R3 açık ara önde

PXN giriş seviye kalır ve ciddi sim racing yapacaksan zamanla yetersiz gelip Moza'ya geçersin baştan Moza alman uzun vadede daha mantıklı olur

Bütçen yetiyorsa direkt Moza R3'ü tercih etmeni öneririm
Pxn VD4'ün Force Feedback'i daha güçlü.

Geri