Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,919
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...40-argb-sivi-sogutucu-avantajli-paket-p-58529 bu bundle alınır mı?
Stoga gelirmi![]()
Corsair 48GB(2x24) Vengeance EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram 3500X Reverse ARGB Black 850W 80+GOLD Kasa ASUS ROG Crosshair X870E Hero BTF AM5 AMD Anakart Avantajlı Paket
Corsair 48GB(2x24) Vengeance EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram 3500X Reverse ARGB Black 850W 80+GOLD Kasa ASUS ROG Crosshair X870E Hero BTF AM5 AMD Anakart Avantajlı Paket fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bu segment anakarta ihtiyacı olan için bu set baya iyi olmuş ram neredeyse bedavaya geliyor
48gb ram muhtemelen ihtiyacın yoktur, varsa alınır
Benzeri gelebilir.Stoga gelirmi
Yani böyle bir ram ihtiyacın varsa alınabilir. Keyfi olarak benim çok tercihim olmaz. Taksit bi hayli sınırlı çünkü çok f/p olması lazım
Benzeri gelebilir.
Şu Intel'e laf edenleri tek tek kayıt ettim not defterine. Sinerji iyi bir Intel bundle yapınca içlerinden birisi alıp, biz 100 senedir ailecek intel kullanıyorduk zaten dediğinde ifşalıycam hepsini tek tek
sana göre şükür bana göre küreğin sapı. sen kötüden örnek alarak buda iyi diyeiblirsin. ben dünyada varolan daha iyilerine bakarak kötü diyorum. ve daha iyisinin olduğu yerde kötüye kötü demek b*k atmak değildir. bakış açın sömürülmeye çok müsait acilen değiştirmelisin.firmaların indirim yapma gibi bir zorunluluğu yok zaten, ki sinerji yapmış gayet de bundle fiyatları iyi yani. demin stoğu biten de iyiydi diğer bundlelardan da anakart ve psu olanlar iyi. 48gb ram lazım değil kimseye de fiyat olarak iyi. yerel bundle denemesi yani, belki diğer firmalara da örnek olur her şeye b*k atmamak lazım.
güle güle kullanın çok karlı alışveriş olmuşAlıntıyı görüntüleBence şahane fiyat beyaz olan sistemi tam satın almak üzereydim forumda karşıma çıkınca direk yapıştırdım![]()
Çok teşekkürler daha iyileri sizin olsun inşallahgüle güle kullanın çok karlı alışveriş olmuş
yok aaaa qwenmögqwe imkanı yokSaat başı yenileniyor. Şimdi inş sırada 9800x3d ve 5080 olur sistemi tamamlarım![]()