🔥İndirim Bundle Paket Kampanyası

bu segment anakarta ihtiyacı olan için bu set baya iyi olmuş ram neredeyse bedavaya geliyor
Stoga gelirmi

Benzeri gelebilir.

Şu Intel'e laf edenleri tek tek kayıt ettim not defterine. Sinerji iyi bir Intel bundle yapınca içlerinden birisi alıp, biz 100 senedir ailecek intel kullanıyorduk zaten dediğinde ifşalıycam hepsini tek tek
😅😅İntelde alınır madde fiyat ve performans olarak hangisi ondeyse uyguna dediğiniz gibi bundlenfelan düşerse neden alınmasın ki

@Trifact beğenmediğin bundleların stoğu bitmiş bile, çok biliyormus gibi gülücük atıyorsun bir de. Soğutucu videosu çekmeye devam et birader sen ben engelliyorum seni kolay gelsin.

firmaların indirim yapma gibi bir zorunluluğu yok zaten, ki sinerji yapmış gayet de bundle fiyatları iyi yani. demin stoğu biten de iyiydi diğer bundlelardan da anakart ve psu olanlar iyi. 48gb ram lazım değil kimseye de fiyat olarak iyi. yerel bundle denemesi yani, belki diğer firmalara da örnek olur her şeye b*k atmamak lazım.
sana göre şükür bana göre küreğin sapı. sen kötüden örnek alarak buda iyi diyeiblirsin. ben dünyada varolan daha iyilerine bakarak kötü diyorum. ve daha iyisinin olduğu yerde kötüye kötü demek b*k atmak değildir. bakış açın sömürülmeye çok müsait acilen değiştirmelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,785
Üyeler
198,392
Son üye
vrakenn
Geri