he kral itopya da zaten ucuza ürün yollamasıyla bilinirdiİtopya da adamdır yollar polemiğe girmez zaten az stok açmıştır
Claude'a gidiyorsun bana yap diyorsun yapıyor hocam sonra telegram'dan bildirimlerini alıyorsunYapanlar var, en büyük hayallerimden biri bu![]()
Benim ekran kartı + işlemciyi yollamadılar hala yollamıyolar ...İtopya da adamdır yollar polemiğe girmez zaten az stok açmıştır
Bunu nasıl yapıyoruzClaude'a gidiyorsun bana yap diyorsun yapıyor hocam sonra telegram'dan bildirimlerini alıyorsunçok ta şey yapmamak lazım.
Alıntıyı görüntüle
direkt bu şekilde kendimi yapıyor yav ben chat ile denedim de uğraştırıyodu saldım. Bir de sadece senin eklediğin ürünlerin mi fiyatını takip ediyor genel miClaude'a gidiyorsun bana yap diyorsun yapıyor hocam sonra telegram'dan bildirimlerini alıyorsunçok ta şey yapmamak lazım.
Alıntıyı görüntüle
Dedim ya sen yapmıyorsun claude yapıyorBunu nasıl yapıyoruz
Hayır eklediğim ürünler değil. Sitedeki tüm ürünleri tarıyor. Daha doğrusu kategori olarak veriyorum ben. O kategorileri tarıyor.direkt bu şekilde kendimi yapıyor yav ben chat ile denedim de uğraştırıyodu saldım. Bir de sadece senin eklediğin ürünlerin mi fiyatını takip ediyor genel mi
kodlama dili ne hocam js mi html mi yaptırdınDedim ya sen yapmıyorsun claude yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır eklediğim ürünler değil. Sitedeki tüm ürünleri tarıyor. Daha doğrusu kategori olarak veriyorum ben. O kategorileri tarıyor.
Python hocam.kodlama dili ne hocam js mi html mi yaptırdın
BUNLAR NE OLUM CİDDİ Mİ BU İNDİRİMİPTAL GELEBİLİR SANSINI DENEMEK İSTEYENLERE
![]()
PHILIPS EVNIA Monitör Modelleri & Fiyatları | En Uygun Monitör Çeşitleri
PHILIPS EVNIA Monitör modelleri en uygun fiyat ve yüksek performansla! 144Hz, 240Hz, 360Hz, 600Hz gaming, profesyonel, 2K, 4K flat ve curved seçenekleri seni bekliyor.www.itopya.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
böyle bişey yapmak kaça patlıyor ? claude ücretleri vsClaude'a gidiyorsun bana yap diyorsun yapıyor hocam sonra telegram'dan bildirimlerini alıyorsunçok ta şey yapmamak lazım.
Alıntıyı görüntüle