Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Koskoca site milletten borç alıyo xD

Ben THH veririm gibi. Son zamanlarda bu tarz şeyler çok olmaya başladı bana hiç normal gelmiyor açıkçası. Gün içinde iptal olup iade gerçekleşmezse bu sefer yasal olarak hakkımı ararım. Çünkü alalı kaç saat oluyor ödeme bekleyen işlemlerden provizyondan çıktı. Ürün hazırlanıyor durumuna geçti. Ayrıca reklam kurumuna göre indirim var gibi gösterip ürün alındıktan sonra iptal edilmesi kanun dışı. Satın alınan üründe eski fiyatın üstü çizilmiş. Kaç TL indirim olduğu ve sepet fiyatı yazıyor. Son 30 günün en düşük fiyatı olduğu belirtiliyor. Yani bir üründe fiyat hatası olabilmesi için ürün sayfasında indirim tutarı eski fiyatı ve son 30 günün en düşük fiyatı tarzı ibarelerin olmamasi gerekir.

İlgili Mevzuat: TKHK Madde 54 ve Madde 61 (Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği)
Kural: Bir ürünün fiyatını önce yükseltip sonra indirim varmış gibi göstermek (yapay/sahte indirim) veya tüketiciyi siteye çekmek için aslında teslim edilmeyecek bir fiyattan reklam yapmak "Aldatıcı Reklam" ve "Haksız Ticari Uygulama" kapsamına girer.

Vatan RAM indirimlerinden 2 kez yararlandım adil olsun diye birer tane gönderdiler her aldığımdan, en mantıklısıydı tek kelime etmedik.

İncehesap 32 GB DDR5 Ram kitini 6.5k'ya koymuştu, iptal etti 500 TL çek verdi diye ses ettirmemeye çalıştılar, yine çok bir şey demedik iyi niyetli olduklarını düşündüğümüzden dolayı.

Amazon 1 TL'ye mousepad sattı, 1 lirayı yerde bulsak almayız zaten dedik iptal ettiklerinde sesimizi çıkarmadık.

Ama son zamanlarda alıcıyı enayi yerine koyar gibi hatalı fiyat ve entegrasyon sorunlarını illa ki de GECE SAATLERİNDE yapılması ve sessiz sedasız iptal edilmesine artık yumacak bir gözüm yok.

Şu andan itibaren ürünüm gelmezse THH'ye yazacağım. 6.5k'lık monitörüde 800e aldık öyle ahım şahım bir şey de yok :D
(Bu arada zamanında ekran kartımın iadesini yasal gün içinde kabul etmeyen bir satıcıdan da hakkımı söke söke almıştım THH ile o yüzden güveniyorum sürece ve deneyimim var.)

Artık yok öyle çalışanların iptal gelecek onlara diyerek olayı geciştirmesi. Tek pişmanlığım OLED'i 6k'ya alıp THH ile o ürünü söke söke alamamak.
Süreç ortalama 5 ay sürüyor biliyorum ama denemeye her türlü değer. Bundan sonra 1 - 100 TL gibi absürt fiyatlarda satılmayan ve iptal edilen her ürün için THH'ye yazacağım, sizlerinde kendi iyiliğiniz için sadece 15 dakikanızı ayırarak bunu yapmanızı bekliyor ve tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
geçenki 9900x de iptal olur dediler geldi yolladılar, bunlar da gelir bence

Vatan RAM indirimlerinden 2 kez yararlandım adil olsun diye birer tane gönderdiler her aldığımdan, en mantıklısıydı tek kelime etmedik.

İncehesap 32 GB DDR5 Ram kitini 6.5k'ya koymuştu, iptal etti 500 TL çek verdi diye ses ettirmemeye çalıştılar, yine çok bir şey demedik iyi niyetli olduklarını düşündüğümüzden dolayı.

Amazon 1 TL'ye mousepad sattı, 1 lirayı yerde bulsak almayız zaten dedik iptal ettiklerinde sesimizi çıkarmadık.

Ama son zamanlarda alıcıyı enayi yerine koyar gibi hatalı fiyat ve entegrasyon sorunlarını illa ki de GECE SAATLERİNDE yapılması ve sessiz sedasız iptal edilmesine artık yumacak bir gözüm yok.

Şu andan itibaren ürünüm gelmezse THH'ye yazacağım. 6.5k'lık monitörüde 800e aldık öyle ahım şahım bir şey de yok :D
Bu arada zamanında ekran kartımın iadesini yasal gün içinde kabul etmeyen bir satıcıdan da hakkımı söke söke almıştım THH ile o yüzden güveniyorum sürece ve deneyimim var.

Artık yok öyle çalışanların iptal gelecek onlara diyerek olayı geciştirmesi. Tek pişmanlığım OLED'i 6k'ya alıp THH ile o ürünü söke söke alamamak.
Süreç ortalama 5 ay sürüyor biliyorum ama denemeye her türlü değer. Bundan sonra 1 - 100 TL gibi absürt fiyatlarda satılmayan ve iptal edilen her ürün için THH'ye yazacağım.

benim karta iade gerçekleşmedi henüz. ayın 22sindeydi incehesap ram olayı. thh yazdım ordan da ses yok henüz. iade de yok.

Bu arada zamanında ekran kartımın iadesini yasal gün içinde kabul etmeyen bir satıcıdan da hakkımı söke söke almıştım THH ile o yüzden güveniyorum sürece ve deneyimim var.

Süreç ortalama 5 ay sürüyor biliyorum ama denemeye her türlü değer. Bundan sonra 1 - 100 TL gibi absürt fiyatlarda satılmayan ve iptal edilen her ürün için THH'ye yazacağım.
İyice abartmaya başladırlar bi kaç kere olabilirde fiyat hatası artık her firma bilerek yapıyor gibi iptal gelirse bende THH'ye başvuracağım

benim karta iade gerçekleşmedi henüz. ayın 22sindeydi incehesap ram olayı. thh yazdım ordan da ses yok henüz. iade de yok.
İncehesap desteğe yazın hocam daha kolay ulaşırsınız. Normalde o gün içerisinde tüm iadeler geri yattı. Birde kredi kartıyla aldıysanız previzyonda iptal edildiğinden dolayı direkt limitinize geri yansımış olabilir.THH süreci en az 3-5 ay sürüyor.
İyice abartmaya başladırlar bi kaç kere olabilirde fiyat hatası artık her firma bilerek yapıyor gibi iptal gelirse bende THH'ye başvuracağım

En doğrusunu yaparsınız, artık prim vermek yok.

İncehesap desteğe yazın hocam daha kolay ulaşırsınız. Normalde o gün içerisinde tüm iadeler geri yattı. Birde kredi kartıyla aldıysanız previzyonda iptal edildiğinden dolayı direkt limitinize geri yansımış olabilir.THH süreci en az 3-5 ay sürüyor.

En doğrusunu yaparsınız, artık prim vermek yok.
hala provizyonda görünüyor işte ondan bahsediyorum. ne ileri gidiyor işlem harcamaya geçiyor ne de geriye limite dönüyor :kekw:

hala provizyonda görünüyor işte ondan bahsediyorum. ne ileri gidiyor işlem harcamaya geçiyor ne de geriye limite dönüyor :kekw:
Bu bankanızla alakalı o halde. Bankanızı arayıp ilgili işlemden bahsedin bugün içinde çözülmüş ya da net bir cevap almış olursunuz.

Süreç ortalama 5 ay sürüyor biliyorum ama denemeye her türlü değer. Bundan sonra 1 - 100 TL gibi absürt fiyatlarda satılmayan ve iptal edilen her ürün için THH'ye yazacağım sizlerinde kendi iyiliğiniz için sadece 15 dakikanızı ayırarak bunu yapmanızı bekliyor ve tavsiye ediyorum.
Normal fiyatının onda birine ürün alabileceğini sana düşündüren ne ? Bariz fiyat hatası olduğu belli zaten.Madem siteye güvenmiyorsun alışveriş yapma.Nasıl seni koruyan yasalar varsa onları da koruyan yasalar var.

Normal fiyatının onda birine ürün alabileceğini sana düşündüren ne ? Bariz fiyat hatası olduğu belli zaten.Madem siteye güvenmiyorsun alışveriş yapma.Nasıl seni koruyan yasalar varsa onları da koruyan yasalar var.
kiracı mal sahibi kavgasına dönüsmüs gibi hissetim suan bu konuları :D facebookda avukata sor postları okur gibiyim

6502 sayılı Tüketici Kanunu Madde 54 çok açık: Etiket ile kasa fiyatı arasında fark varsa tüketici lehine olan uygulanır. Ortada bir sistem hatası varsa bu firmanın operasyonel sorunudur, faturası tüketiciye kesilemez.
Onlarında kendi savunacak yanları varsa elbette THH'de savunmalarını verirler o beni ilgilendirmiyor. Ben çalıp çırpıcam yağmalayacağım demiyorum zaten. Beni de, onları da koruyan yasalar hakem heyetinde buluşacak.

Geri