❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Uygunsuz Dil
Bazı tarz yorumların ya tüketici haklarını ve kanununu bilmeyen zırcahiller tarafından ya da firma ile bir şekilde iltisakı olup art niyetli şekilde tüketiciyi yanlış yönlendirmeye çalışan şahıslar tarafından yapıldığını düşünüyorum. THH konusunda tüketici olarak %100 haklısınız.
Söke söke alırsınız. Bilmediğiniz konular konusunda cahil cahil yorumlarınızı okurken ülkenin geldiği hal karşısında insan üzülmeden edemiyor. Ama daha mide bulandırıcı olan ise kraldan çok kralcılık.
Süreç hakkında bir sorun olursa sorabilirsin @Towande

Gençler 10.000 TL'ye 49 inch oled monitör mü olur?

Eminönünde hayır için dağıtılan künefeyi yağmalayan dayılar, teyzeler gibi monitörleri yağmalamışsınız. Günah, haram. Bu işin öbür tarafı da var. Hiç mi düşünemessiniz? Yapmayın, etmeyin. Monitörleri geri iade edin.
Bunlara normal fiyatının iki katına satmak lazım onu hakediyorlar indirimi bırak

herif benle kafa buldu sövmemek için zor durdum ismi aklımda itopya mağazalarını tek tek gezip bulacam olm seni. herif elinden bir şey gelmez ben iptal edecem nereye şikayet ediyorsan et diyor , diyorum parasını ödedim gönderin diyorum yok diyor göndermiycez. feci kuruldum şuan bulduğum yerde dövecem onu.
Sakin olun hocam bi monitör için değmez ram olsa belki

Bu konu zeka turnusolu gibi olmuş:)

1 monitör yüzünden vatandaş arasında kıran çıkıyor demek ki ciddi bişi olsa iç savaş çıkacak

Bazı tarz yorumların ya tüketici haklarını ve kanununu bilmeyen zırcahiller tarafından ya da firma ile bir şekilde iltisakı olup art niyetli şekilde tüketiciyi yanlış yönlendirmeye çalışan şahıslar tarafından yapıldığını düşünüyorum. THH konusunda tüketici olarak %100 haklısınız.
Söke söke alırsınız. Bilmediğiniz konular konusunda cahil cahil yorumlarınızı okurken ülkenin geldiği hal karşısında insan üzülmeden edemiyor. Ama daha mide bulandırıcı olan ise kraldan çok kralcılık.
THH kararı gelince paylaşta topluca gülelim sana

şimdi böyle durumlarda thhne başvurunca ürün geliyormu noluyor

Babayı alırsınız öyle diyim

Geri