❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Bu resim internette her türlü bulunabilir konuyu hortlatmak adına yalan olduğuna inanıyorum

O zaman başka bir poz daha ekleyeyim.

2.webp

Sinirlenmeyin, üzülmeyin, kıskanmayın. Sadece ve sadece sabredin ve monitörlerin size gelmesine tanıklık edin....

Bu konu ürünler bittikten sonra açıldı hala neden devam ediyor anlam veremiyorum
Ben de gece görünce anlam veremedim, bi baktım foruma biz çoktan satın aldıktan sonra ve site fark edip stokları sıfırladıktan sonra anlamsız şekilde bu konu açılmış ve 15 sayfa olmuştu çoktan. Bir de bomboş konuya sürekli yazıyorlar sıcak fırsatları işgal ediyor konu sürekli yukarıda, amaç ne anlamadım. Kapatılması lazım bence.

O zaman başka bir poz daha ekleyeyim.

Alıntıyı görüntüle

Sinirlenmeyin, üzülmeyin, kıskanmayın. Sadece ve sadece sabredin ve monitörlerin size gelmesine tanıklık edin....
Aldım kabul ettim 777 bana da 48 inç lg c5 oled tv göndermişler hemen direksiyon setime kurdum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farklı pozlar da mümkün yapay zeka ile veya başka şekilde şüpheye düşmemek mümkün değil
kardeş sen hangi okuldan mezunsun

Beni biraz önce arayıp fiyat hatalandırmasından dolayı siparişin iptal edildiğini söylediler de sitede hala hazırlanıyor diyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,996
Üyeler
198,676
Son üye
hasangunerr

Geri