❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,482
Monitörden zaten bahsetmeye gerek yok.
Bonus, Bankkart, Paraf ve Kuveyt Türk'e Peşine 9 taksit mevcut.
Satıcı da Amazon.
Stok son 1 adet;

Almamak için direniyorum ben direndikçe indirime giriyor.

bu monitörün mo32u2 modelini kullanıyorum coil whine sesine benzeyen bi ses geliyor parlaklık en düşükte oldugu halde monitör kapalı olduğu zaman ses azalıyor kullanıp bu şekılde bi sorun yaşayan var mı acaba

alma çünkü bunları temizlemesi bir işkence. çok kolay çiziliyor. Ben bu nedenle almıyorum.
3 senedir oled kullaniyorum hiç cizmedim.
Gecen USB kablo çarptım ekrana sorun olmadı.
Cizenlere hayret ediyorum nasıl başarıyorlar diye.

27" alacaksan ya yeni nesil rgb düzen olanı bekleyeceksin. 32" şu an pg32ucdm3 var. MPG 322UR QD-OLED X24 MAG 321UP QD-OLED X24 var diğer markalarda var mı bilmiyorum

3 senedir oled kullaniyorum hiç cizmedim.
Gecen USB kablo çarptım ekrana sorun olmadı.
Cizenlere hayret ediyorum nasıl başarıyorlar diye.
va benim amazondan aldıklarımın hepsinin içinden geçmişlerdi yemin ediyorum monitor çizik kaynıyordu. sen temizlemesini nasıl yapıyorsun monitorun

va benim amazondan aldıklarımın hepsinin içinden geçmişlerdi yemin ediyorum monitor çizik kaynıyordu. sen temizlemesini nasıl yapıyorsun monitorun
Hiç temizlemedim daha bunu.
Geçen north bayou ya bağladık her yer parmak izi oldu.
Ama ekran açıkken belli bile olmuyor parmak izleri.
Ha illa temizleyeceksem saf su ve cam için özel mikrofiber bez aldım.

Hiç temizlemedim daha bunu.
Geçen north bayou ya bağladık her yer parmak izi oldu.
Ama ekran açıkken belli bile olmuyor parmak izleri.
Ha illa temizleyeceksem saf su ve cam için özel mikrofiber bez aldım.
ben pg27ucdm kullanırken şöyle bir sıkıntı yaşadım bilmiyorum ama bana oled daha kaliteli gibi gelmedi o kadar da. 4k kullanmış olmama rağmen görüntüler wow denecek kadar iyi değildi. kullandığım eski monitor 32" 2k olduğu için mi acaba aman aman bir fark hissetmedim bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,224,252
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri