Öneri B580 Kullanıcıları, Memnun Musunuz?

Hocam Zaten ben sana söyleyeyim benim şuana kadar en iyi fiyat performans gördüğüm 3 kart var

1:Rtx 3060 12gb

2:İntel Arc b580

3:Rx 6600xt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hayalim ya bi gün hayatımın kadının bulucam onada sistem dizicem Sabah öğle beraberiz akşamları geceleri odaya kapayacağız kendimizi sabaha kadar Oyun
Hater oldum ben ya kadınlara yaşananlardan sonra. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Yalnız kartın default siyahı da yakışıklı haaa. Mis gibi duruyor.

10-11 re alınabilecek başka kart yok bence F/P açısından çok iyi

Bütçemi fazla aşmadan B580 almayı düşünüyorum. İzlediğim benchmark videolarında 5060'dan daha iyi durumda olduğunu görüyorum. Fiyatı da malumunuz ondan çok daha düşük.

Son sürücülerle aktif olarak 2K'da kullananlar varsa fikirlerini almak isterim. Özellikle izlediğim benchmark videolarında 8 ay öncesi ile 1 ay öncesi aynı oyunda sürücü versiyonu sebepli %30'a kadar bile fark edebiliyor Intel kartlarda.

Ancak örneğin Resident Evil Requiem'de 70 aldığı yerde 5060 100 alıyor. Ancak RDR2'de aralarında sadece %3-4 var. Hatta bazı oyunlarda önde bile.

Genel olarak B580'nin sevilmeme sebebi sanırım CPU-bound bir GPU olması. CPU ne kadar iyiyse o kadar iyi iş çıkarıyor. 265K işlemciye sahip olduğum için durum beni karşılıyor.

Genel olarak rekabetçi ve medium 2k oyuncusu olduğum için beni tatmin edecek gibi geliyor.
intele bulaşmayın önerim. bütçe kaç

Daha bugün RE requiem başladım. Bu oyuna kadar her oyunu 2k yüksek ayarlarda rahatça oynadım ama bu oyunda 2k biraz cortlattı kartı. Orta yüksek karışık ayarlarda 50-60 fps, frame generation ile 90-100'e çıktı. (Sistemim ddr4)

7500 e b580 bulduysanız kaçırmayın, 5060 daha iyi bir kart ama işlemciniz iyi b580 de iyi çalışacaktır

Hocam hayalim ya bi gün hayatımın kadının bulucam onada sistem dizicem Sabah öğle beraberiz akşamları geceleri odaya kapayacağız kendimizi sabaha kadar Oyun
Muhtemelen yaşın ufak dostum, hayat senin hayalindeki gibi absürt beklentilerle ilerlemiyor maalesef. Önce iş hayatına atıl, evlenip sorumluluk al, üstüne o evliliğin yükü bir binsin ondan sonra zabaaa kadar oyun oluyor mu görelim.

Ayrıca 1000 tane kadın çevir 999 tanesi ''geceleri odaya kapayacağız kendimizi sabaha kadar oyun'' diyen bir adamın yüzüne bakmaz haberin olsun, şansın varsa o kendin gibi olan 1 taneyi bulabilirsin onun ihtimali de %0.1 işte hesabını sen yap.

1080p de üzmeyen bir kart 2k yı bilemem Abdullah abi bu kartla alakalı video paylaşmıştı.

Hater oldum ben ya kadınlara yaşananlardan sonra. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Yalnız kartın default siyahı da yakışıklı haaa. Mis gibi duruyor.
Baya iyi duruyor ama bi sorun yaşadım sadece steam pubg hiç oynamadım bi ara denim dedim her bi saatte 1 oyundan attı directX adaptasyonyonundan olabilir 2 k da kullanıyorum 5 7500f ile test isterseniz atabilirim

Video 1 yıl öncesine ait bu zamana kadar driver sorunları çözülmüştür diye düşünüyorum.

Ben 2kda r5 5600 ile kullanıyorum. Cs gibi oyunlarda harita başında shutter yapıyor hatta oynadığım pek çok oyunda yapıyor gibi ama pek anlayamadım çünkü çok fazla bi oyunda deneyemedim. Güncel oyunlardan expedition 33 oynadım birkaç saat ve ultra ayarlarda gayet güzel akıyordu mesela. Fakat genelde ilk bi açılışta önbellek oluşturuyor sanırım shutter yapıyor sonrasında sorunsuz oynatıyor gibi hissettim kullanırken hep. Bu ara pek oyun oynayamıyorum oynarsamda eski oyunları falan oynuyorum çok bi yardımcı olamaz yorumum fakat fiyat performans olarak en makul kart bu sanırım. Bütçe yukarılara çıkamıyorsa her türlü alınır diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,121
Üyeler
198,696
Son üye
Redis

Geri