Saeyers
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
mo27u2 de glossy mi
Son düzenleme:
mo27u2 de glossy mi
@AyanOled monitörlerin çok büyük bir çoğunluğunda mesela 50 tane oled monitör varsa 45 tanesinde dsc sıkıştırma teknolojisi var. Dsc nin gözle görülür hiç bir görüntü kaybı yaratmadığı defalarca profesyonel incelemeciler tarafından test edildi ve onaylandı.
QHD 27'' metinler bozuk kısmı kişisel biraz hak veriyorum ama çoğu kişi için kullanılabilir durumdalar.
Qd oled=mor kısmı doğru değil mat bir qd oled kullanılmadığı sürece ışık altında bile oldukça az mor ton var. Woled tv de kullanıyorum qd oled için mor ton benim açımdan büyük bir dezavantaj sağlamadı. Zaten ışık fazla olursa yansıma yapıyor ışığı kontrol etmek şart. Loş ortam oled için sorun çıkarmaz sabah vakti kullanmıyorsan sorun yok öyle söyleyeyim. Genelde qd oled mor diyenler gerçekte kullanmamış oluyor. QD oledde polarizer bulunmadığı için kamerada kat kat daha mor gözüküyor bu yüzden yanıltıcı gerçekte görmek gerekiyor.
Woled= gray banding biraz haklılık var ama düzgün bir satıcıdan alınırsa güncel parti ürünlerde aşırı rahatsız edici olacağını düşünmüyorum. Olsa bile iade eder tekrar alırsın.
evet öylemo27u2 de glossy mi
Evet.mo27u2 de glossy mi
Ben o zaman mo27u2 yi alayım . Yoksa Acdms yi alırım en olmadı tandem woledi alırımEvet.
Hepsiburada da bazı kartlara 9 taksit yapıyor.Ben o zaman mo27u2 yi alayım . Yoksa Acdms yi alırım en olmadı tandem woledi alırım
Bu arada Amazona tekrar ne zaman gelir acaba mo27u2, onlar peşine 9 taksit yapıyordu
Hocam ziraat kartı varya hepsi burada trendyol felan onlarda olmuyo genellikle ama amazonda oluyor amaHepsiburada da bazı kartlara 9 taksit yapıyor.
MSI biraz daha tuzlu ama bütçe çıkarsa alınır.
MSI 26.5" MAG 272UP QD-OLED E16, Gaming Monitör, UHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 165Hz, 0.03ms (GtG), FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 26.5" MAG 272UP QD-OLED E16, Gaming Monitör, UHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 165Hz, 0.03ms (GtG), FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
MSI bütçe çıkmıyorsa stoklara ucuza alternatif bir model girmesini bekleyin.Hocam ziraat kartı varya hepsi burada trendyol felan onlarda olmuyo genellikle ama amazonda oluyor ama
Bakacaz artık hocam. Umarım 9070xt 4k da üzmez olmadı duruma göre ayar kısarız artıkMSI bütçe çıkmıyorsa stoklara ucuza alternatif bir model girmesini bekleyin.
G6 kullanıyorum ilk taşındıgımda doğrudan güneş alırken 1-2 gün kullandım ona rağmen sağdaki gibi değildi bu arada harbiden kamerada cok daha fazla çıkıyor. Kamerada böyleydi ama gerçekte bunun yarısı falandı heraldeQd oledde mat kaplama mor tonu artırıyor ışığı dağıttığı için. Yanil glossy versiyonlar daha az mor tona sahip.
Sol samsung g8 mat, sağ Asus pg27ucdm glossy qd oled
Alıntıyı görüntüle
Sol pg32ucdm, sağ g80sd
Alıntıyı görüntüle
Polarizer bulunmadığı için kamerada aşırı morumsu çıktığını zaten söyledim gerçekte böyle kötü değiller.
Ayar kısarken elin titremesin 2k ultra dan daha iyi görüntü alıcaksın zaten. Oyunların en iyi ayarları da youtube da var zaten optimized settings diye aratabilirsin.Bakacaz artık hocam. Umarım 9070xt 4k da üzmez olmadı duruma göre ayar kısarız artık
Anladım hocam sizi de çok meşgul ettik hakkınızı helal edinAyar kısarken elin titremesin 2k ultra dan daha iyi görüntü alıcaksın zaten. Oyunların en iyi ayarları da youtube da var zaten optimized settings diye aratabilirsin.
Helal olsun dostum sorun yok sen de helal et.Anladım hocam sizi de çok meşgul ettik hakkınızı helal edin
Helal olsun valla en bilgilimiz bu işleri en çok araştırmış kişi olduğunuz için mecbur size danışıyoruzHelal olsun dostum sorun yok sen de helal et.