65-70k Arası 5070li Sistem

Hocam yeni işlemci sizin için daha iyi olur
Hocam işlemci soğutucu olarak benim önerimdeki en düşük olan yeterli olur diye düşünüyorum sizin düşünceniz nedir
(Intel eskisi gibi ısınmıyor artık

Hocam yeni işlemci sizin için daha iyi olur
Hocam işlemci soğutucu olarak benim önerimdeki en düşük olan yeterli olur diye düşünüyorum sizin düşünceniz nedir
(Intel eskisi gibi ısınmıyor artık
hocam kasa toplama bilgim yok 0 1060 kullanıyorum şuan forza 6yı kaldırmadığı için kasa alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.webp
1.webp

bu 2sinden birini almak istiyorum hocam 1.sistemdeki anakart iyi 2.de soğutma bi farklarıda ekran kartı farkalrı biri msı biri palit ben ona çok takılmıyorum ama hava soğutma 3-4 ay idare eder mi? ondan sonra sıvı soğutma alırım?

Bu şekilde biraz daha iyi olurdu işlemci 70- 75 derecede olurdu ama normal soğutucu da iş görür 80-90 derecelerde dolaşır ve bu Intel için çok normal

Bütçeyi geçiyorsa alınmayabilir

Bu şekilde biraz daha iyi olurdu işlemci 70- 75 derecede olurdu ama normal soğutucu da iş görür 80-90 derecelerde dolaşır ve bu Intel için çok normal

Bütçeyi geçiyorsa alınmayabilir
sıvı soğutmayı 4-5 aya alacağım hocam şuan max 75 oluyor

Ne boş yapıyon hocam sen AMD'cisin bu işleri bilmezsin

L3 önbellekmiş 7800x3d imiş yani ne diyeyim

İlk önce L2 önbelleğin önemini öğren de gel

Alıntıyı görüntüle
Tamamdır hocam bu kafayla devam et sen. Adam yapay zekadan öğretiyor bana helalsin. Sen çık bu forumdan boşuna durma burada insanlara zarar veriyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

#ggosmanpaşa# fetih yapıcak sanki

Ahahahha hocam kimse sizinle laf dalaşına girmemek için cevap vermemiş ama tüm önerilerin yanlış yarma KHDIDJDKDKKF
Yani o kadar fazla mesaj yazmış ki oturup hangisini düzeltmeye başlasam diye düşünürken yoruldum ve üşenip vazgeçtim.

Konu sahibine önerim: Yeni bir konu ya da şu anki konuyu güncel tutup yeni birisinden mantıklı öneriler beklemek olacaktır. Piyasayı tam olarak bilmiyorum fakat bir arkadaşın attığı Ocypus marka kasalı ve 73.000₺'lik fiyatı olan sistem anakart harici iyi duruyor, yani parçaları güzel ama dediğim gibi daha uyguna bulunur mu bilmiyorum.

Edit: Biraz bekleyip anakartı B650 ve RAM'i 6000MHz değerli bir şeyler denk getirmek iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,868
Üyeler
199,451
Son üye
nevrast

Geri