#ggosmanpaşa#
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
Son düzenleme:
hocam kasa toplama bilgim yok 0 1060 kullanıyorum şuan forza 6yı kaldırmadığı için kasa alıyorumHocam yeni işlemci sizin için daha iyi olur
Hocam işlemci soğutucu olarak benim önerimdeki en düşük olan yeterli olur diye düşünüyorum sizin düşünceniz nedir
(Intel eskisi gibi ısınmıyor artık
Aga behocam kasa toplama bilgim yok 0 1060 kullanıyorum şuan forza 6yı kaldırmadığı için kasa alıyorum
sıvı soğutmayı 4-5 aya alacağım hocam şuan max 75 oluyorBu şekilde biraz daha iyi olurdu işlemci 70- 75 derecede olurdu ama normal soğutucu da iş görür 80-90 derecelerde dolaşır ve bu Intel için çok normal
Bütçeyi geçiyorsa alınmayabilir
Ahahahha hocam kimse sizinle laf dalaşına girmemek için cevap vermemiş ama tüm önerilerin yanlış yarma KHDIDJDKDKKFhttps://www.itopya.com/vok-valor-v2...force-rtx-5060-ti-8g-16gb-ddr5-500gb-m_h32851
Hocam 1 TB gen 4 SSD ve 5070 yapsak nasıl olur sizin düşünceniz nedir
7800x3d'den oyun performansı olarak biraz ileride olan bir işlemcidir 250K plus
Ne boş yapıyon hocam sen AMD'cisin bu işleri bilmezsinAhahahha hocam kimse sizinle laf dalaşına girmemek için cevap vermemiş ama tüm önerilerin yanlış yarma KHDIDJDKDKKF
Tamamdır hocam bu kafayla devam et sen. Adam yapay zekadan öğretiyor bana helalsin. Sen çık bu forumdan boşuna durma burada insanlara zarar veriyorsun.Ne boş yapıyon hocam sen AMD'cisin bu işleri bilmezsin
L3 önbellekmiş 7800x3d imiş yani ne diyeyim
İlk önce L2 önbelleğin önemini öğren de gel
Alıntıyı görüntüle
Yani o kadar fazla mesaj yazmış ki oturup hangisini düzeltmeye başlasam diye düşünürken yoruldum ve üşenip vazgeçtim.Ahahahha hocam kimse sizinle laf dalaşına girmemek için cevap vermemiş ama tüm önerilerin yanlış yarma KHDIDJDKDKKF