Zeki Altay
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Merhaba arkadaşlar bütçem 70-80 arası sizce değer mi yoksa S25FE-15T PRO-F8 PRO-F8 ULTRA-Magic 8 Pro gibi modellerden mi almalıyım ?
Günlük olarak kullanacağım.Sosyal medya (whatsapp-instagram-youtube-spotify) oyun oynamıyorum.Bataryası 1 gün kesin götürsün gibisinden.Kullanmana bağlı ne için kullanacaksın?
70e değer üstünü vermem şahsen. Diğer cihazları ise fiyatından bağımsız almam (S25FE hariç ama onu da ucuzsa alırım sadece)Merhaba arkadaşlar bütçem 70-80 arası sizce değer mi yoksa S25FE-15T PRO-F8 PRO-F8 ULTRA-Magic 8 Pro gibi modellerden mi almalıyım ?
Sizce 256mı 512 mi alınmalı ultra içinS25 ultra fiyatını hak ediyor bana göre. S24 ultra kullanıyorum ve aşırı memnunum. Birde s25 garanti olarak 5 yıl güncelleme alabilecek. Problem s25 ultra biraz size fazla gelebilir. S25+ yeterli diyip önerecektim ama onunda fiyatı 60k larda geziyo. Ona 60k vermektense ultraya 70k vermeyi yeğlerim. Kısaca alınabilir uzun yıllarda sıkıntısız kullanırsınız güncellemeler ile birlikte. 200mp kalitelide kamerası yemeğin tuzu biberi.
EderMerhaba arkadaşlar bütçem 70-80 arası sizce değer mi yoksa S25FE-15T PRO-F8 PRO-F8 ULTRA-Magic 8 Pro gibi modellerden mi almalıyım ?
Eğer bütçe yeterse her türlü 512gb alın. 256gb yeterli ama sürekli gelişen teknoloji ile dosya boyutları sürekli sürekli artıyor. Hem depolamanız zor dolar hemde ileriye yönelik almış olursunuz.Sizce 256mı 512 mi alınmalı ultra için
Daha önce hiç iphone cihaz kullanmadığım için düşünmüyorum hocamBu fiyat aralığında ıPhone 17 düşünmüyormusun hocam
S25 Ultra o fiyatı etmez.Daha önce hiç iphone cihaz kullanmadığım için düşünmüyorum hocam