Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

25. icra dairesine gitmiş formu ordaki bi memura doludurtmuş. takip başlatmış annem dosya numarasi falan vermişler

Ben bu konuyu tam takip edememiştim ama sadece bişey dikkatimi çekmişti konu sahibi arkadaş bilgilendirsin beni

Sizin kart sıfırdı ve 2 yıl garantisi vardı değil mi?

Kart sıfır olmasa bile 2 yıl garantisi vardı yada?

Böyle durumda kart arızalanıp vatanla bi münakaşaya girmişsin thh ye başvurmuşsun ve elinde karar var. Vatan tam olarak ne dedi?

Vatan şunlardan birini yapmakla yükümlü;
-Para iadesi
-Yeni ve muadil bir kartla birebir değişim yapmak
-Vatanda harcanmak üzere para çeki gibi bişeyde olabilir

Bu 3 ünden hiçbirini yapmadılar mı?

Ha ama şu noktayı kaçırmamanız gerekir. Kart garantili olsa bile eğer tamir yolunu tercih etmeyip (en azından tamir olamayacak bir bozukluk varsa tabi) değişim/iade istediyseniz “KART ÜRETİMDEN KALKMIŞSA YENİ MODEL MUADİLİ VEYA BİREBİR ÖRNEĞİN 6600 ise 7600 VERMELERİ GEREKİR”.

Siz üretimi durmuş bir kartı bile isteye aynısını birebir değişimle istemeye çalışıyorsan hata edersin. Ordan hiçbir sonuç çıkmaz yani adı üstünde üretimi durmuş hiçbir yerden temin edilemez

Tekrardan geçmiş olsun

Ben bu konuyu tam takip edememiştim ama sadece bişey dikkatimi çekmişti konu sahibi arkadaş bilgilendirsin beni

Sizin kart sıfırdı ve 2 yıl garantisi vardı değil mi?

Kart sıfır olmasa bile 2 yıl garantisi vardı yada?

Böyle durumda kart arızalanıp vatanla bi münakaşaya girmişsin thh ye başvurmuşsun ve elinde karar var. Vatan tam olarak ne dedi?

Vatan şunlardan birini yapmakla yükümlü;
-Para iadesi
-Yeni ve muadil bir kartla birebir değişim yapmak
-Vatanda harcanmak üzere para çeki gibi bişeyde olabilir

Bu 3 ünden hiçbirini yapmadılar mı?

Ha ama şu noktayı kaçırmamanız gerekir. Kart garantili olsa bile eğer tamir yolunu tercih etmeyip (en azından tamir olamayacak bir bozukluk varsa tabi) değişim/iade istediyseniz “KART ÜRETİMDEN KALKMIŞSA YENİ MODEL MUADİLİ VEYA BİREBİR ÖRNEĞİN 6600 ise 7600 VERMELERİ GEREKİR”.

Siz üretimi durmuş bir kartı bile isteye aynısını birebir değişimle istemeye çalışıyorsan hata edersin. Ordan hiçbir sonuç çıkmaz yani adı üstünde üretimi durmuş hiçbir yerden temin edilemez

Tekrardan geçmiş olsun
kart 0 dı ve 2 yıl garantisi vardı kartın sorunu coil whine garantiye 2 kere gitti sorun yok dendi geri gönderildi thh başvurdum ayıpsız misli ile değişim kararı çıktı vatan bana sadece para iade yapabiliriz dedi. dedim 7600 veya 5050 falan veremezmisiniz hiçbişekilde kabul etmedi. sadece para iadesi kabul ediyolar. müsteri hizmetlerindeki adam teşhir 7600 falan önerdi kendisi. dedim bana sıfır kart lazım. sadece para iadesi kabul ediyolar para iadeside 7500tl. kart güncel fiyatı 14k falan bende kararı uygulamadıkları için icraya başvurdum bekliyorum

Son düzenleme:
25. icra dairesine gitmiş formu ordaki bi memura doludurtmuş. takip başlatmış annem dosya numarasi falan vermişler
Dostum avukatsız yürümez o iş. Avukat olarak söylüyorum, vatandaşın tek başına ilamlı icrayı hele ki ilamların yerine getirmesi icrasını takip ve tahsil etmesi imkansıza yakın. Usul esastan önce gelir hukukta, sen de mağdur olursun. Yerinde olsam avukatla anlaşırdım.

Dostum avukatsız yürümez o iş. Avukat olarak söylüyorum, vatandaşın tek başına ilamlı icrayı hele ki ilamların yerine getirmesi icrasını takip ve tahsil etmesi imkansıza yakın. Usul esastan önce gelir hukukta, sen de mağdur olursun. Yerinde olsam avukatla anlaşırdım.
nası yapayım yani bundan sonra annemin avukat arkadası var ama ne diyeyim tam olarak avukat olursa çok daha fazla masraf çıkmazmı

.... seri numaralı AMD XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit model ürününüz servisimizde 2 defa işlem görmüştür. THH kararı müşteri lehine olduğu görülmüştür. Stoklarımızda mailde iletilen model veya üst model ürün bulunmamaktadır.

Boğaziçi Bilgisayar olarak XFX marka distribütörlüğünün bırakılmasından dolayı stoklarımızda güncelleme olmayacaktır.

Bu nedenle maalesef size yardımcı olamıyoruz.

mesajı geldi ithalatçıdan

Son düzenleme:
YWV017991 seri numaralı AMD XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit model ürününüz servisimizde 2 defa işlem görmüştür. THH kararı müşteri lehine olduğu görülmüştür. Stoklarımızda mailde iletilen model veya üst model ürün bulunmamaktadır.

Boğaziçi Bilgisayar olarak XFX marka distribütörlüğünün bırakılmasından dolayı stoklarımızda güncelleme olmayacaktır.

Vatanı ara kardesim bana bu kartın mislini veriyor musunuz vermiyor musunuz ithalatcıymıs oymus buymus ben tanımam beni ilgilendirmez ben sizden aldım kartı sizi bilirim eğer bana bu kartın mislini vermezseniz mahkemede görüşürüz de. Sert bir dille de genel olarak işe yarıyor. Şikayetvar danda şikayet aç.

YWV017991 seri numaralı AMD XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit model ürününüz servisimizde 2 defa işlem görmüştür. THH kararı müşteri lehine olduğu görülmüştür. Stoklarımızda mailde iletilen model veya üst model ürün bulunmamaktadır.

Sorunun kaynağı buymuş demek ki. İsteseler verirler de ithalatçı zorluk çıkarıyor bazen böyle, vatan da ithalatçıdan alamadığı malı sana veremiyor. İcradan sonuç alırsın ama onda sorun yok.

Vatanin internet sitesinde ki misli olan kartları tek tek görüntuleyip maile ekle. 9060 9070 4060-5060 vs işine hangisi geliyorsa ekle ve cevap ver.
Ben bunu ithalatcidan almadim vatandan aldım gerisi beni ilgilendirmiyor vs diyip bu kartlardan uygun görüleni talep ediyorum söyle ya da yaz gönder.

Sorunun kaynağı buymuş demek ki. İsteseler verirler de ithalatçı zorluk çıkarıyor bazen böyle, vatan da ithalatçıdan alamadığı malı sana veremiyor. İcradan sonuç alırsın ama onda sorun yok.
nolur şimdi thh şikayeti vatana karşı açtım icra emride vatana zaten bana başka ithalatçıdan değişim sağlamak zorunda dimi ?

nolur şimdi thh şikayeti vatana karşı açtım icra emride vatana zaten bana başka ithalatçıdan değişim sağlamak zorunda dimi ?
Büyük ihtimalle bilirkişi kartın değerini hesaplar ona göre para iadesi olur ama ne yaparlar bilemem.

Büyük ihtimalle bilirkişi kartın değerini hesaplar ona göre para iadesi olur ama ne yaparlar bilemem.
kaç para tutar o bilirkişi falan ve kartın değeri ne olur tahmini piyasa cıkış fiyatı 329 dolar bugünkü kura göre hesaplayıp yapmazmı yani her türlü para iadesi değişim olmayacak 😔

kaç para tutar o bilirkişi falan ve kartın değeri ne olur tahmini piyasa cıkış fiyatı 329 dolar bugünkü kura göre hesaplayıp yapmazmı yani her türlü para iadesi değişim olmayacak 😔
Bilirkişiye bağlı o hesaplayacak değerini. Mağdur etmez ama genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,022
Üyeler
199,267
Son üye
Muslera

Geri