❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Kullanana saygım sonsuz fakat en azından %75 olmalı bir klavye, hele bir de ses tekerleği varsa tadından yenmez. Boşuna aula f75ci olmadı millet 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada monokei 2022 yılında çıkmış ve aydınlatma dahi yok nerden bulmuşlar bu klavyeyi :D
Katılıyorum aslında klavyeyi en doğru %75 olarak görüyorum ama %60’da istenilirse kullanılabilir daha önceden de kullanıyordum 75 gibi rahat değil bazenleri rahatsız ettiği oluyordu ama 60’da kullanılır

Klavye elime ulaştı deneme fırsatım olmadı ama güzel paketlemişler malzeme kalitesi de güzel geldi

Aynı sitede %52 indirimli "Monokei Standard Series 1 Wireless" moddeli de var ama renkleri pembe ve mor kalmış.
hoş duruyor
Monokei Standard Series 1 Wireless aldım valla sessiz kalvye arıyordum bunun fiyatı baya iyi yurt dışı fiyatı 120 dolar filanmış galiba , fiyat olarak baya iyi geldi gözüme

@kyemre058 Kankam tuşlara sürekli yanlışlıkla basıp duruyorum bunu nasıl çözüyoruz be

Klavye dün elime ulaştı bir gündür kullanıyorum hissiyatı sesi falan mükemmel premium hissi veriyor, paketlemesi falan çok iyiydi. yazılımını henüz kurcalamadım ama default hali ile bile müthiş klavye. numpadsiz klavyeye alışamam diye düşünüyodum ama 1 günde alıştım, tüm kısayolların olduğu rehber çıkıyo kutu içinden sık kullandığınız şeylere kısa sürede alışıyosunuz. konuyu açan arkadaş teşekkür ederim.

Klavye dün elime ulaştı bir gündür kullanıyorum hissiyatı sesi falan mükemmel premium hissi veriyor, paketlemesi falan çok iyiydi. yazılımını henüz kurcalamadım ama default hali ile bile müthiş klavye. numpadsiz klavyeye alışamam diye düşünüyodum ama 1 günde alıştım, tüm kısayolların olduğu rehber çıkıyo kutu içinden sık kullandığınız şeylere kısa sürede alışıyosunuz. konuyu açan arkadaş teşekkür ederim.
size tavsiyem firmware guncellemelerını yapın ve şu ayarları yapın
1783202139212.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@kyemre058 Kankam tuşlara sürekli yanlışlıkla basıp duruyorum bunu nasıl çözüyoruz be
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,966
Üyeler
198,871
Son üye
HizliBozumcu

Geri