4 Adet wraith ürünü kullanıyorum bu dediklerinizi yaşamadım arkadaşımın Vxe mouse'u garanti bitimine 3 ay kala scroll sorunu yüzünden sıfır olarak değişimi sağlandı o yüzden bu firmayı sonuna kadar savunurum ama illa ki hataları vardır her firmada olur böyle şeyler. Bu arada arkadaşım corsair hs 50 kullanıyordu 1 sene içinde kırıldı kafa kısmından n9 ultra geçti çok memnunSitesinde kötü yorumları silen ve kusurlu ürünlerini iade almayan bir yerden bedava dahi olsa düşünerek alırım (kulaklığı bilmiyorum)
İki farklı üründe garantiye gittim, birinde sorun yok dediler birinde çözüldü dediler çözmeden yolladılar. Ürünün birisinin 14 gün iade süresi de dolmamıştı, sorunlu olmasına rağmen iade almadılar. Her indirim zamanı zam üzerinden indirim yapar, indirimleri yalan, forumlarda ki algısı yalan, yeşil foruma gitsen wraith hakkında kötü konuşursan sildirirler, wraith kendi sitesinde adam akıllı kötü yorumları zaten yayınlanmaz. Yeşil forumda falan yöneticileri de ele geçirmişler, sürekli oranın ürünleri önerilir, paralı askerleri öneri konularında hep tetiktedir. Adamlar Forum sitelerinde yapay olarak oluşturdukları algı sayesinde zaten pahalı da olsa ürünleri satıyor. Adam çöp klavyesini hala 4k üstünde satıyor, bu fiyata rağmen alınır mı diye soran görüyorum. Olabildiğince en yüksek fiyattan çakabildiği kadar Çakar, iade almaz, teknik servis desen çözemezse geçmiş olsun. Özetle; ÇÖPRAİTH4 Adet wraith ürünü kullanıyorum bu dediklerinizi yaşamadım arkadaşımın Vxe mouse'u garanti bitimine 3 ay kala scroll sorunu yüzünden sıfır olarak değişimi sağlandı o yüzden bu firmayı sonuna kadar savunurum ama illa ki hataları vardır her firmada olur böyle şeyler. Bu arada arkadaşım corsair hs 50 kullanıyordu 1 sene içinde kırıldı kafa kısmından n9 ultra geçti çok memnun
Ben sorun yaşamadığım için bilmiyorum ama cidden böyleyse baya can sıkıcı w75'i 2 senedir kullanıyorum geçen sene 2.el olarak atk a9 ultra aldim o da sorunsuz mouse pad'i ve kulaklığını kullanıyorum umarım ilerde sorun yaşamam diyelimİki farklı üründe garantiye gittim, birinde sorun yok dediler birinde çözüldü dediler çözmeden yolladılar. Ürünün birisinin 14 gün iade süresi de dolmamıştı, sorunlu olmasına rağmen iade almadılar. Her indirim zamanı zam üzerinden indirim yapar, indirimleri yalan, forumlarda ki algısı yalan, yeşil foruma gitsen wraith hakkında kötü konuşursan sildirirler, wraith kendi sitesinde adam akıllı kötü yorumları zaten yayınlanmaz. Yeşil forumda falan yöneticileri de ele geçirmişler, sürekli oranın ürünleri önerilir, paralı askerleri öneri konularında hep tetiktedir. Özetle; the ÇÖPWRAİTH
Buyrun kötü yorum yazın kendiniz görün, ya anında silinecek ya da hiç yayınlanmayacak4 Adet wraith ürünü kullanıyorum bu dediklerinizi yaşamadım arkadaşımın Vxe mouse'u garanti bitimine 3 ay kala scroll sorunu yüzünden sıfır olarak değişimi sağlandı o yüzden bu firmayı sonuna kadar savunurum ama illa ki hataları vardır her firmada olur böyle şeyler. Bu arada arkadaşım corsair hs 50 kullanıyordu 1 sene içinde kırıldı kafa kısmından n9 ultra geçti çok memnun
Merak ettim deniyorum sonucu yazarımBuyrun kötü yorum yazın kendiniz görün, ya anında silinecek ya da hiç yayınlanmayacak
İnsanları yanlış bilgilendirmenin lüzumu yok, nasıl kullandığınıza bağlı olarak belki 1 hafta bile dayanmaz kırılır. Ben 4 yıldır kullanıyorum dediklerinizin hiç birini yaşamadım.iki sene içerisinde kafa bandı ile kulaklık birleşim yerinden kırılma garantili. hepsi aynı, istediğiniz kadar para verin aldığınız budur.
Haklı olabilir bende başka bir markada kötü yorum yazdım. Biraz eleştirel yazarsanız güyya karalama kapsamına sokup kendi siteleri olduğu için yayınlamıyorlar. Benim bu muhabbeti yaşadığım marka proteinocean'dı. 3 yorum attım farklı zamanlarda 3 ünüde yayınlamadılar. O yüzden artık aracı sitelerden alıyorum.Merak ettim deniyorum sonucu yazarım
Corsair void V2 yorumları iyidi bi ona bakabilirsin.Asusun peltası var bide ama onda fiyatını haketmediğini söyleyen yorumlar gördümBu fiyat bandina ne alinir beyler baska
Yeşil forumdakiler NPC gibiler. Ben, 14 gün koşulsuz iade almayan firmadan bir şey almam, diyorum. Yeşil forumdakiler adamların sattığı ürünler sağlam, bozulmaz ki gibi saçma sapan cevap veriyorlar.İki farklı üründe garantiye gittim, birinde sorun yok dediler birinde çözüldü dediler çözmeden yolladılar. Ürünün birisinin 14 gün iade süresi de dolmamıştı, sorunlu olmasına rağmen iade almadılar. Her indirim zamanı zam üzerinden indirim yapar, indirimleri yalan, forumlarda ki algısı yalan, yeşil foruma gitsen wraith hakkında kötü konuşursan sildirirler, wraith kendi sitesinde adam akıllı kötü yorumları zaten yayınlanmaz. Yeşil forumda falan yöneticileri de ele geçirmişler, sürekli oranın ürünleri önerilir, paralı askerleri öneri konularında hep tetiktedir. Adamlar Forum sitelerinde yapay olarak oluşturdukları algı sayesinde zaten pahalı da olsa ürünleri satıyor. Adam çöp klavyesini hala 4k üstünde satıyor, bu fiyata rağmen alınır mı diye soran görüyorum. Olabildiğince en yüksek fiyattan çakabildiği kadar Çakar, iade almaz, teknik servis desen çözemezse geçmiş olsun. Özetle; ÇÖPRAİTH
hocam kafana takıp çıkartıyorsun, başka nasıl kullanılabilir ki? ayrıca o plastik parçalar zamanla esneme yapamadığı için kırılacaktır. kullanıma bağlı elbette, günde min 8 saat pc başında kafanda bununla takılırsan, 8 saat içinde minimum takma çıkarmayı hesap edersen. günde 1 saat kullanana göre tabii ki de süre değişecektir, 20 sene bile kullanabilirsin. yanlış yönlendirme asıl sizin söylediğiniz,İnsanları yanlış bilgilendirmenin lüzumu yok, nasıl kullandığınıza bağlı olarak belki 1 hafta bile dayanmaz kırılır. Ben 4 yıldır kullanıyorum dediklerinizin hiç birini yaşamadım.