Steam'e Toplam Kaç Dolar Yatırdınız?

1782810708988.webp

OldSpend sadece bende mi var? Kendimi yaşlı hissettim. Oyunlarımı genelde hediye veya key olarak aldım. Hediye olarak alınan oyunları dahil ediyor mu?

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar

Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
1000
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ki indirimsiz de kesinlikle almam re9 alacaktım indirim düşük kaldı mesela 41 dolar vermekte istemiyorum 10 saatlik oyuna en azından bi 35 olmalı ki alayım

• Muhteşem
Helal olsun hocam o zaman sizide türkçe oyun seferi olarak aramızda görmekten mutluluk duyarız diğer konuda gelip anket kullanabilirsiniz.

1783341392601.webp

Bende niye total yok :kizginpeepo:

• İnanılmaz
Benimde aynı şekil hocam, yüzüne bakmadığım sürüyle oyun duruyor kütüphanede, işten güçten fırsat bulamıyorum, bir de tüm oyunları kurmaktansa oynayacağınız oyunu kurup, bitirdikten sonra, oynayacağınız diğer oyunu kurmak daha mantıklı geliyor bana, diğer türlü, o kadar oyun içerisinde kayboluyoruz hangisini oynasam diye
Steam dışı platformlardan oyun alacağıma FitGirl'den indirsem daha iyi hissine kapılıyorum ben, sizde de öyle olmuyor mu acaba?

birkaç yılda 30 dolar nası biriktirdin hacı ya
baktım 50 dolarmis büyük oyunlari alacak kadar param yok böyle arkadaslarimla girdiğim küçük oyunlari alıyorum. diğer kaçaktan indirdiğim oyunlarda listeli bende param olunca onlarida alıcam maksat hak geçmesin

Geri