- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen 5-6 ay önce gelirdi şimdi 5090 işi zor fiyatlar en az 200k5090 gelirmiş
Aynen 5-6 ay önce gelirdi şimdi 5090 işi zor fiyatlar en az 200k5090 gelirmiş
benim 80 dolarmışAynen 5-6 ay önce gelirdi şimdi 5090 işi zor fiyatlar en az 200k![]()
1000Merhaba arkadaşlar
Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
Ki indirimsiz de kesinlikle almam re9 alacaktım indirim düşük kaldı mesela 41 dolar vermekte istemiyorum 10 saatlik oyuna en azından bi 35 olmalı ki alayım
Merhaba arkadaşlar
Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
birkaç yılda 30 dolar nası biriktirdin hacı yaMAKS 30 dolares o da birkaç yıllık birikim
Helal olsun hocam o zaman sizide türkçe oyun seferi olarak aramızda görmekten mutluluk duyarız diğer konuda gelip anket kullanabilirsiniz.
Steam dışı platformlardan oyun alacağıma FitGirl'den indirsem daha iyi hissine kapılıyorum ben, sizde de öyle olmuyor mu acaba?Benimde aynı şekil hocam, yüzüne bakmadığım sürüyle oyun duruyor kütüphanede, işten güçten fırsat bulamıyorum, bir de tüm oyunları kurmaktansa oynayacağınız oyunu kurup, bitirdikten sonra, oynayacağınız diğer oyunu kurmak daha mantıklı geliyor bana, diğer türlü, o kadar oyun içerisinde kayboluyoruz hangisini oynasam diye
baktım 50 dolarmis büyük oyunlari alacak kadar param yok böyle arkadaslarimla girdiğim küçük oyunlari alıyorum. diğer kaçaktan indirdiğim oyunlarda listeli bende param olunca onlarida alıcam maksat hak geçmesinbirkaç yılda 30 dolar nası biriktirdin hacı ya