HumbleBundle, g2a, Fanatical gibi sitelerden çok key aldım. Onların hiçbirini saymamış. yoksa oyun başına 1.5 dolar olması mümkün değil.Çok iyii hocam 2700 dolar harcayıp 1900 oyun nasıl oluyor ya benim 360 oyun var 2000 dolar harcadım
Anladım hocam o zaman sizin tahmininiz nedir kaç dolar veya TL harcadınız ?HumbleBundle, g2a, Fanatical gibi sitelerden çok key aldım. Onların hiçbirini saymamış. yoksa oyun başına 1.5 dolar olması mümkün değil.
Tahminimce 5-6K dolar civarı harcamışımdır. Çoğunlukta oyunları bu bundle sitelerinden bundle olarak veya mystery-vip key paketlerinden aldım. Oyunların tahmini olarak 1200 Tanesini son 4 yılda aldım. Daha öncesinde çok dağınık. Bazıları TL zamanından alma olduğu için çok ucuza gelmişti.Anladım hocam o zaman sizin tahmininiz nedir kaç dolar veya TL harcadınız ?
4400 dolar harcama yapmışsınız hocamTahminimce 5-6K dolar civarı harcamışımdır. Çoğunlukta oyunları bu bundle sitelerinden bundle olarak veya mystery-vip key paketlerinden aldım. Oyunların tahmini olarak 1200 Tanesini son 4 yılda aldım. Daha öncesinde çok dağınık. Bazıları TL zamanından alma olduğu için çok ucuza gelmişti.
Hesaplama sitelerinde bakmıyorum. Birinde 4400 yazıyor diğerinde 7700. Bide lowest price diyor. Ben birçok oyunu önsiparişte alıyorum. Şimdi bile hali hazırda bekleyen oyunum bile var (ekteki). Tam ücretini verip aldığım çok oyun oldu. Net bir hesaplama yapmak pek olası değil gibi.4400 dolar harcama yapmışsınız hocamhttps://steamdb.info/calculator/76561198061292871/?cc=tr
Vayyss helal hocam benim sizinde hesabı görmek isterim sergiye bekleriz
Ekran görüntüsü atmıştım hocam. https://forum.donanimarsivi.com/konu/steame-toplam-kac-dolar-yatirdiniz.1240804/post-11229197@GT 1010 Hocam sizin hesap baya değerliydi sanki siz kaç dolar yatırdınız merak ettim.