suan param yok... düsürmem lazımişlemci soğutucun stok fan ise normal. iyi bir işlemci soğutucu al. soğutucuyu takarken aradaki jelatini de sökmemiş olabilirler.
masaüstüde nasıl düsürücem bilmiyorum anakart asusAlıntıyı görüntüle
reis bu benim mac mini m4 , gözükmüyorsa 103 derece de
bu arada işlemci gücünü kısarak undervolt yaparak yani derece düşürebilrisin 10-15 derece fazla gibi. Laptop mu masaüstü mü?
sistem bileşenlerini yazar mısın tam.suan param yok... düsürmem lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
masaüstüde nasıl düsürücem bilmiyorum anakart asus
stok fan ama param yok yani sıfır yeni kulaklık aldımMacun yanlış uygulanmış/eskimiş olabilir. Önce macun değişimi yapıp daha sonra dediğinizi yapmak daha mantıklı olur gibi. Ayrıca işlemci ve fan modelini de yazarsanız daha iyi olur.
ryzen 5 5600 asus tuf plus gaming b450 II gtx1660 supersistem bileşenlerini yazar mısın tam.
Babag hemen serisinden bi ryzen master indiriyorsun ondan sonra orada curve optimizer var netten bakabilirsin onu per core olarak seçip start optimizing yapıyorsun o kendini 1 saat ayarlıyor senin sıcaklıklar düşüyor performans kaybı olmadan açıklayabileceğim en kolay yöntem bu yoksa elle ayarlaman gerekirstok fan ama param yok yani sıfır yeni kulaklık aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ryzen 5 5600 asus tuf plus gaming b450 II gtx1660 super
kral sen adamsın valla sen olmasan suan ne yapıyodum bilmiyodum cok etki etti allah razı olsun sendenBabag hemen serisinden bi ryzen master indiriyorsun ondan sonra orada curve optimizer var netten bakabilirsin onu per core olarak seçip start optimizing yapıyorsun o kendini 1 saat ayarlıyor senin sıcaklıklar düşüyor performans kaybı olmadan açıklayabileceğim en kolay yöntem bu yoksa elle ayarlaman gerekir