🔥İndirim Mediamarkt 3 Al 2 Öde 7-12 Temmuz

Amazondan 212₺ aldığım ikili şarjlı pil burada 434₺ yani indirim yok zaman kaybetmeyin

Pek zannetmiyorum hocam, üçlü alımda tanesi 4532 TL'ye geliyor. Zaten Eternal adlı satıcıda 7 bin TL'ye satılıyor kulaklık, iadeyle 5 bin TL'ye mal edilir.
Valla tamda kablosuz kulaklık arıyodum da diğer ikisini ne yapıcam :D

Kulaklık iyi duruyor gerçekten. 3 tane alıp ömürlük saklasam mı acaba bozuldukça kullanırım :D edit: 7.1 özelliğine kötü diyen yorumlar var ne kadar doğru bilmiyorum

Logitech Z906'ya ortak çıkar mı Ankara'dan? 15.730 liraya geliyor adedi.

2 hafta öncede aynı kampanya vardı 2 adet logitech g pro superlight 2 dex 1 tanede hyperx quadcast 2 mikrofon aldım toplam 10388 tl ödedim yani tanesi 3460 TL'ye gelmiş oldu. Mausun birini 3500 TL'ye sattım. Benim aldıklarımı bu sefer kampanyaya koymamışlar.

Asus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsın
Edit: geri ödeme kampanyasında mediamarkt yok. Hatalı bilgi.
Mediamarktta geri ödeme yok yazıyordum, sonda yazmışsınız zaten. Neyse genede yazayım alacak varsa terse gelmesin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de anlamadim Vatan Bilgisayar bile varken Mediamarkt'ı almamaları ilginç. Sadece şunlar var üstat:

Game Garaj
Gaming.Gen.TR
Gökkuşağı
Eternal
Hepsiburada
Itopya
İncehesap
PcKolik
Sinerji
Tebilon
Vatan Bilgisayar
Vizyon Bilgisayar
Mediamarkt kötü çocuk ya taktı beresini :D Şunların olduğu listeye girmemeyi nasıl başardın be mediamarkt...

Geri