Al sata gidermi asus rog pelta sizceYokmus hocam mediamarkt dahil değilmiş.
Birçok üründe ciddi indirim varAmazondan 212₺ aldığım ikili şarjlı pil burada 434₺ yani indirim yok zaman kaybetmeyin
Pek zannetmiyorum hocam, üçlü alımda tanesi 4532 TL'ye geliyor. Zaten Eternal adlı satıcıda 7 bin TL'ye satılıyor kulaklık, iadeyle 5 bin TL'ye mal edilir.Al sata gidermi asus rog pelta sizce
Valla tamda kablosuz kulaklık arıyodum da diğer ikisini ne yapıcamPek zannetmiyorum hocam, üçlü alımda tanesi 4532 TL'ye geliyor. Zaten Eternal adlı satıcıda 7 bin TL'ye satılıyor kulaklık, iadeyle 5 bin TL'ye mal edilir.
Hangi kulaklık bu?Valla tamda kablosuz kulaklık arıyodum da diğer ikisini ne yapıcam![]()
asus rog pelta hocamHangi kulaklık bu?
Kocaeli yakın olsa katılırdımLogitech Z906'ya ortak çıkar mı Ankara'dan? 15.730 liraya geliyor adedi.
Mediamarktta geri ödeme yok yazıyordum, sonda yazmışsınız zaten. Neyse genede yazayım alacak varsa terse gelmesinAsus rog pelta 3 adet alımda 13k ya geliypr bir de 2k geri ödemesi var. Eğer 3 üne ayrı isimle fatura kestirebilirsen magazadan 3 ünden ayrı ayrı 2k geri ödeme alırsın
Edit: geri ödeme kampanyasında mediamarkt yok. Hatalı bilgi.
Mediamarkt kötü çocuk ya taktı beresiniBen de anlamadim Vatan Bilgisayar bile varken Mediamarkt'ı almamaları ilginç. Sadece şunlar var üstat:
Game Garaj
Gaming.Gen.TR
Gökkuşağı
Eternal
Hepsiburada
Itopya
İncehesap
PcKolik
Sinerji
Tebilon
Vatan Bilgisayar
Vizyon Bilgisayar