Çözüldü✓ Bluetooth Kulaklık PC De Kaliteli Çalışmıyor

Bilmediğim bi sebepten dolayı pc lerde bu sıkıntı var ama telefonlarda aynı anda ikisi kullanılabiliyo laptopları bilmiyorum

Ben onla 2-3 kulaklık denedim sorun olmamıştı. Dongle ile alakası yoktur, dedikleri gibi mikrofonu devre dışı bırakma olayını dene. 1-2 ayar daha vardı hatırladığım.
Windows 11'de özellikle çok boğuk geliyor blutooth kulaklıkların sesleri, baya bir araştırdım çözemeyince windows 10'a sadece bu sebepten dolayı geri döndüm.

Windows 11'de özellikle çok boğuk geliyor blutooth kulaklıkların sesleri, baya bir araştırdım çözemeyince windows 10'a sadece bu sebepten dolayı geri döndüm.
Mikrofonla alakalı hocam taaa tarihi eser jbl t500bt zamanından beri (pc de kullandıgım ilk bt kulaklık elbette yıllar seneler oncesindede vardır aynı sorun baska kulaklıklarda) boyle

Mikrofonla alakalı hocam taaa tarihi eser jbl t500bt zamanından beri (pc de kullandıgım ilk bt kulaklık elbette yıllar seneler oncesindede vardır aynı sorun baska kulaklıklarda) boyle
Kapattım mikrofonu yine aynıydı hocam çözemedim valla

Kapattım mikrofonu yine aynıydı hocam çözemedim valla
direk devre dışı bırakın
1783429705386.webp

PCnin yanında modem var mı? Ondan da yapabiliyor bazen o bahsettiğin sesleri

Bu ürünü aldım telefonda gayet güçlü sesler ve gecikme yok. ama pc de dongle ile ses kalitesi çok düşüyor. cayık cuyuk sesler geliyor bazen. kaliteli dongle vs var mı bildiğiniz yada bir ayar??
Bilgisayarlar, telefonlar gibi bluetooth kullanımı için optimize edilmediğinden hem kulaklık hem moktofon aynı anda kullanamıyorsun. Mikrofonu devre dışı bırakıp ardından bulaklığı bi kapat aç yaparsan sorunsuz kulaklığı kullanabiliyor olman lazım.

Windows eller bosta telefon ozelligini kapatman lazim. Bluetooth Aygitlari ve Yazicilar kismina git ve kulakliginin ustune sag tiklayip ozellikler de. Hizmetler sekmesi altinda Eller Bosta Telefon tikini kaldır.
mikrofonu harici kullanıyordum ve bana lazımdı bu yüzden ilk önce hand free yani eller serbest kaldırarak çözdüm. ses şimdi tam anlamıyla kaliteli. herkese teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.webp

Geri