Steam Hesabı Kaç Paraya Dizilir?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki Steam dolara geçmeden önce 300-500 TL verip Steam hesabı diziyorduk. Şu anda baştan Steam hesabı dizmeye kalkarsak, kaç paraya mal olur?

Not: Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum yiğenime hesap dizicem ona göre yorumlarsanız tahmini fiyatları çok iyi olur konuyu açmamdaki sebep maksat sosyalleşmek zaten forum bunun için var bende biliyorum tüm oyunları sepete eklemeyi maksat tahmini fiyat olsun herkesin aklındaki fiyatları merak ettim elbette oyun fark etmiyor ki zaten benim istediğim oyunlara göre değil herkesin sevdiği oyunlar da olur bu fark etmez dümdüz bir hesap dizmek anlamında sormuştum. Hesabı yiğenime dizdiğimden dolayı sonuçta 14 yaşında çok oyun seçmez :) ayrı hesap açmak istedim ona da maksat ayrı hesabı olsun daha fazla özgüveni olur arkadaşlarının yanında :D istediği zaman girer yaşı 14 bu arada yaşı küçük yani o yüzden seçmez oyun tahmini bir rakam ne tutar diye merak ettim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şuan steam hesabı dizmek için bir ortam yok ki, sonuçta o tl kuru olduğu zamanlarda yapılması mantıklı bir şeydi. Fiyat avantajı yokken alıp istiflemek mantıksız.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Oynadığın oyunlara göre değişir
Doğrudur hocam ama şöyle tahmini fiyat olsun diye dedim maksat sosyalleşmek zaten forum bunun için var bende biliyorum tüm oyunları sepete eklemeyi maksat tahmini fiyat olsun herkesin aklındaki fiyatları merak ettim elbette oyun fark etmiyor ki zaten benim istediğim oyunlara göre değil herkesin sevdiği oyunlar da olur bu fark etmez dümdüz bir hesap dizmek anlamında sormuştum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cs2 seçkin şuan 700 tl
Evet ama tekli oyun anlamında değilde çok fazla oyun anlamında sordum hocam :)

20 tane AAA oyun alsan hepsi indirimde ortalama 20 dolardan 18000 tl ediyor öyle düşün
Doğrudur hocam ama ondan çok daha fazlası olabilir :( bakın şu anda bile kendi hesabım için steam sepeti yaptım bende olmayan oyunlar varlar 570 dolar tutuyor :( de yeni hesap için en az 2K dolar tutar gibime geliyor.

Ben yiğenim için hesap dizecektim oyun fark etmez rastgele bile dizerim de fiyat olarak tahmini olsun aklımda diye ona göre bütçe ayırıcam.

Şuan steam hesabı dizmek için bir ortam yok ki, sonuçta o tl kuru olduğu zamanlarda yapılması mantıklı bir şeydi. Fiyat avantajı yokken alıp istiflemek mantıksız.
Aynen öyle biraz mantıksız bir durum ama yiğenime hesap dizicem maksat tahmini fiyatlar olsun aklımda ona göre bütçe ayırıcaktım zaten yaşı küçük herhangi bir oyunu açsam zaten eğlenecek ama aklımda tahmini full+ full hesap kaç para tutar bunu merak ettim.

Steam hesabı dizmek nedir?
cs de envantermi diziyorsun olm nasıl soru bu :ROFLMAO:
Hocam çok fazla oyun doldurmak anlamında ya :D eskiden öyle oyun hesabı dizme oyun doldurma kültürü vardı da bu 2-3 senedir oda yok oldu gitti şimdi belki sizlere absürt geliyor ama yaşça büyük insanlar ne dediğimi daha çok anlarlar :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-06 202318.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 202318.webp
    147.1 KB · Hit: 27
  • Ekran görüntüsü 2026-07-06 202334.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 202334.webp
    164.6 KB · Hit: 28
  • Ekran görüntüsü 2026-07-06 202342.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 202342.webp
    156 KB · Hit: 24
  • Ekran görüntüsü 2026-07-06 202352.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 202352.webp
    142.1 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Doğrudur hocam ama şöyle tahmini fiyat olsun diye dedim maksat sosyalleşmek zaten forum bunun için var bende biliyorum tüm oyunları sepete eklemeyi maksat tahmini fiyat olsun herkesin aklındaki fiyatları merak ettim elbette oyun fark etmiyor ki zaten benim istediğim oyunlara göre değil herkesin sevdiği oyunlar da olur bu fark etmez dümdüz bir hesap dizmek anlamında sormuştum.

Evet ama tekli oyun anlamında değilde çok fazla oyun anlamında sordum hocam :)

Doğrudur hocam ama ondan çok daha fazlası olabilir :( bakın şu anda bile kendi hesabım için steam sepeti yaptım bende olmayan oyunlar varlar 570 dolar tutuyor :( de yeni hesap için en az 2K dolar tutar gibime geliyor.

Ben yiğenim için hesap dizecektim oyun fark etmez rastgele bile dizerim de fiyat olarak tahmini olsun aklımda diye ona göre bütçe ayırıcam.

Aynen öyle biraz mantıksız bir durum ama yiğenime hesap dizicem maksat tahmini fiyatlar olsun aklımda ona göre bütçe ayırıcaktım zaten yaşı küçük herhangi bir oyunu açsam zaten eğlenecek ama aklımda tahmini full+ full hesap kaç para tutar bunu merak ettim.
Temel ve oynanması gereken türlerinin başyapıtlarından belli oyunları kesinlikle indirim dönemlerinde olarak dizmenin maliyeti şahsi tahminimce 1k dolardan başlar.

• Muhteşem
Oynayacağın oyunlardan başla ne blm tlou uncharted gow gibi

• Muhteşem
Temel ve oynanması gereken türlerinin başyapıtlarından belli oyunları kesinlikle indirim dönemlerinde olarak dizmenin maliyeti şahsi tahminimce 1k dolardan başlar.
Anladım hocam teşekkür ederim :)

Oynayacağın oyunlardan başla ne blm tlou uncharted gow gibi
Evet bakalım yiğenime diziyorum hesabı sonuçta 14 yaşında çok oyun seçmez :) ayrı hesap açmak istedim ona da maksat ayrı hesabı olsun daha fazla özgüveni olur arkadaşlarının yanında :D istediği zaman girer yaşı 14 bu arada yaşı küçük yani o yüzden seçmez oyun tahmini bir rakam ne tutar diye merak ettim.

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim :)

Evet bakalım yiğenime diziyorum hesabı sonuçta 14 yaşında çok oyun seçmez :) ayrı hesap açmak istedim ona da maksat ayrı hesabı olsun daha fazla özgüveni olur arkadaşlarının yanında :D istediği zaman girer yaşı 14 bu arada yaşı küçük yani o yüzden seçmez oyun tahmini bir rakam ne tutar diye merak ettim.
Ne demek

Tr destekli oyunları indirim ile almayı tr dil destegi olmayan oyunları korsan almayı mantıklı buluyorum

• Muhteşem
Tr destekli oyunları indirim ile almayı tr dil destegi olmayan oyunları korsan almayı mantıklı buluyorum
Bu benim dünkü konu hocam sadece oyunları istek listenize almanız bile yeterli oluyor türkçe dil gelmesi için :) bundan dolayı bence ingilizceniz yeterli düzeyde ise satın alın lütfen.

Geri