Yardım Tekerteker PC Topluyorum Ankartta Sıra

Evet fazla 5 felan kapatsam iyide beyaz toplamaya çalışıyorum birde ekran çok lazım değilde heves ettiğimden yani biraz da siz akakçedenmi baktınız
Akakçe ve Epey'den bakıyorum. 5 bin TL civarında sıvı soğutma olursa aynen alınabilir belki ama sıvı soğutucu olmayan sağlam bir şeye de 3 bin civarı da verilebilir bence.. şansa uyguna ne bulursak artık..

Akakçe ve Epey'den bakıyorum. 5 bin TL civarında sıvı soğutma olursa aynen alınabilir belki ama sıvı soğutucu olmayan sağlam bir şeye de 3 bin civarı da verilebilir bence.. şansa uyguna ne bulursak artık..
Sizin neler kaldı hocam eksik

Sizin neler kaldı hocam eksik

AMD Ryzen 7 9700X 12.504,23 TL 6 taksit Amazon'dan aldım, MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY 7.789,05 TL 6 taksit hepsiburada MSI MPG Velox 100R White TG ARGB ATX Mid Tower Beyaz Gaming Kasa 3.799,00 TL 6 taksit hepsiburada MSI MB MAG B850M MORTAR WIFI 11.299,00 TL 6 taksit hepsiburada Şimdilik bunları aldım, İşlemci soğutucusu ile ram kaldı geriye, ekran kartını daha sonradan güzel indirimler olursa herhangi bir tane almayı düşünüyorum. İntel arcb580 11 bin liralara düşerse bir ihtimal belki alabilirim. Elimde hardisk ve ssd var ondan yana sorun yok..

N11 de aldığım anakart 11.099 lira, 6 taksit seçeneği var, arkadaş bakabilir isterse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AMD Ryzen 7 9700X 12.504,23 TL 6 taksit Amazon'dan aldım, MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY 7.789,05 TL 6 taksit hepsiburada MSI MPG Velox 100R White TG ARGB ATX Mid Tower Beyaz Gaming Kasa 3.799,00 TL 6 taksit hepsiburada MSI MB MAG B850M MORTAR WIFI 11.299,00 TL 6 taksit hepsiburada Şimdilik bunları aldım, İşlemci soğutucusu ile ram kaldı geriye, ekran kartını daha sonradan güzel indirimler olursa herhangi bir tane almayı düşünüyorum. İntel arcb580 11 bin liralara düşerse bir ihtimal belki alabilirim. Elimde hardisk ve ssd var ondan yana sorun yok..

Hocam ekran kartı niye öyle düşük seçiyorsunuz

Özel değilse bşrde ne işle uğraşıyorsunuz

Hocam ekran kartı niye öyle düşük seçiyorsunuz

Özel değilse bşrde ne işle uğraşıyorsunuz
Meslek gizli kalsın hocam, uyguna güzel bir sistem toplim diyorum. Hazır sistemlerde ki kalitesiz parçaları gördükçe artık elle tek tek toplamam gerektiğini anladım..

5060ti 16gb, 20-22 bin TL den satılsa alırdım, b580 düşünmemin neden 2-3 yıl bana yeteceğini düşünmem..

Meslek gizli kalsın hocam, uyguna güzel bir sistem toplim diyorum. Hazır sistemlerde ki kalitesiz parçaları gördükçe artık elle tek tek toplamam gerektiğini anladım..

5060ti 16gb, 20-22 bin TL den satılsa alırdım, b580 düşünmemin neden 2-3 yıl bana yeteceğini düşünmem..
2 3 yıldan sonra ne olcak hocam

Yani banada bi arkadaş söyledi overclock yapınca aynı perfermansı veriyormuş ama zaten normal performansında yeterli fiyatıda uygun geldi soğutucu olarak şuan aklımda bu var ama ikili olarak yine aynı şekil rog serirdi uygun gelirse onuda alabilirim
ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB LCD Beyaz 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu (90RC00W2-M0UAY0)
https://www.incehesap.com/asus-rog-...d=19588521275&utm_medium=urun&utm_term=mobile
Kral hepsi burada da GECE500 Kodu ile 6.499 TL ye geliyor şuan bu ürün, 6 yıl garanti de yazıyor. 6 taksitle aldım, bence sende kaçırma

İşlemci kaça alacaksın, nereden alacaksın, taksitle mi alıyorsun?
7800x3d düşünüyorum ben, senin dediğin işlemci daha mı iyidir yoksa, nasıldır?
Ben de indirimleri takip ederek hani güzel bir şey toplamak istiyorum ama tek sorun RAM ve ssd fiyatları.. hadi ssd'yi ben bir şekilde hallederim de abi ram fiyatları müthiş uçmuş RAM fiyatlarını görünce bilgisayar toplayasım gelmiyor yani o hevesim kaçıyor benim..

Güç kaynağı ile Anakartın fiyatları artmış, bu saatten sonra alınmaz onlar.. aboo... almışım iyiki :d
sadece oyun oynayacaksan 7800 ama render fln alıcaksan 9700x oyunda uzmez fps de oynamıyorsan yıne cok uzmez sadece oyun ıcın topluyorsan 7800 al gec

MSI'dan uzak dur Asus veya Gigabyte al

sadece oyun oynayacaksan 7800 ama render fln alıcaksan 9700x oyunda uzmez fps de oynamıyorsan yıne cok uzmez sadece oyun ıcın topluyorsan 7800 al gec
Ram ile ekran kartı hariç toplam maliyet 41.787,07 TL oldu. Sadece oyun değil, render da alacağım başka şeyler içinde kullanacağım. Ekran kartlarında illaki indirimler olacaktır, şuan tek sıkıntı ram..

MSI'dan uzak dur Asus veya Gigabyte al
Kasa, Psu ve anakart MSI aldım bile :d

Sistemde kullandığım parçalar linkte topluca var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223