🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

Wpc70 değil 80.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle whey in tek avantajı pratik olması başka olayı yok. Ne fiyat ne kalite olarak tavukla yarışacak bir şey değil tabii ki
kanka 35 gramlık ölçekte 24 gram protein var yüzde 68 yapıyor bu nasıl wpc 80 oluyo? olsa olsa wpc80 ilavelidir

BCAA supplementler arasında en gereksizi zaten protein tozu veya yiyeceklerden günlük yeterli BCAA akımı yapıyorsun ekstra BCAA alırsan bir işe yaramaz vücut fazla BCAA yı atıyor
Ben zaten doğallıktan yanayım hocam.
Günlük pratik diye sürekli protein tozuna abanmanın bir anlamı yok.
Gerçekten zaten tavuk, et, balık ya da erişte, nohut gibi şeyler yiyenler için BCAA, Creatin vs bile ihtiyacı kalmıyor zaten doğal olarak alırsın.
Ha yine beynini desteklemek için git ekstra Creatine kullan yine mantıklı geliyor.
Ama forumun genel kitlesi muhtemelen sadece Protein tozuyla vs günlük almaları gereken proteini aldığını sananlara dolu gibi...

Gerçekten zaten tavuk, et, balık ya da erişte, nohut gibi şeyler yiyenler için BCAA, Creatin vs bile ihtiyacı kalmıyor zaten doğal olarak alırsın.
Ha yine beynini desteklemek için git ekstra Creatine kullan yine mantıklı geliyor.
Ama forumun genel kitlesi muhtemelen sadece Protein tozuyla vs günlük almaları gereken proteini aldığını sananlara dolu gibi...
😂😃 protein tozu zaten doğal bişey içine aroma vb katkı maddesi olmayan tozlar var aroma vb eklemelerde doğallığını bozmaz zaten de altı üstü peynir altı suyundan yapılıyor steroid değil bu, ayrıca bunlar zaten supplement yani destek ürün hiç bir üretici zaten gıda yerine geçer demiyor

Arkadaşlar neyin tartismasina girdiniz anlamadim fakat konuyla ilgili olarak dun bime gelen uygun fiyarli olarak soylenen protein oceanin protein tozuyla birlikte neredeyse ayni fiyata denk geliyor ki birisi protein ocean birisi bigjoy yani konusmaya gerek yok. Yanina bir de kreatin ve shaker geliyor ve ikisinin kiyaslamasina bunlari dahil bile etmedim. Genetik olarak sac dokulmesi hafiften basladi bende zaten 19 yasindayim, 20 yasindaki kuzenimin saclari cok daha seyrek. Kreatini kullanmayacagim fakat suan piyasayi goz onhnde buldurunca marka kalitesi ve fiyat olarak guzel teklif acimadim cektim kendime.

doğrusu o zaten supplementler çok fazla katkısı olmuyor sadece adı üstünde destekleyici etkisi oluyor biraz o kadar onlara verilen parayı dediğin gibi ete tavuğa vermek daha mantıklı gerçek yemek yerler en azından

kanka 35 gramlık ölçekte 24 gram protein var yüzde 68 yapıyor bu nasıl wpc 80 oluyo? olsa olsa wpc80 ilavelidir
Oha haklısın harbiden öyleymiş hocam senelerdir bigjoy kullanmıyorum eskiden kaliteliydi bu. Kullandığım zaman 76-78 gibi bir oranı vardı 80 dir diye düşünüyordum.
Cidden çok şaşırdım şu an koskoca bigjoy en dandirik ham maddeyi kullanıyor bir de her gün zam geliyor buna

Oha haklısın harbiden öyleymiş hocam senelerdir bigjoy kullanmıyorum eskiden kaliteliydi bu. Kullandığım zaman 76-78 gibi bir oranı vardı 80 dir diye düşünüyordum.
Cidden çok şaşırdım şu an koskoca bigjoy en dandirik ham maddeyi kullanıyor bir de her gün zam geliyor buna
ölçek 30gr değilmi hocam 35 değil gibi sanki böyle olunca 80lere geliyor oran
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ölçek 30gr değilmi hocam 35 değil gibi sanki böyle olunca 80lere geliyor oran
pardon diğerleri ile karıstırmısım bunun ölçegi 34-35gr oluyor

kanka ürünler arası çok değişiyo bakmak lazım mesela grizzone kendi sitesinde wpc 80 ama trendyolda falan yüzde 45 protein oranlı eco serisi falan da var aman dikkat et.

kanka ürünler arası çok değişiyo bakmak lazım mesela grizzone kendi sitesinde wpc 80 ama trendyolda falan yüzde 45 protein oranlı eco serisi falan da var aman dikkat et.
Grizzone güvenilir değil üretim yeri merdiven altı gibi zaten silmişler videosunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,843
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri