CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 763
Selamlar herkese. Yakın zamanda yayıncılığa başlamak istiyorum. Bir yol haritası oluşturdum. GTA 6 story modu ile başlayacağım. Online mod çıktığında bir ekip toplayıp playlist çekmeye başlayacağım. Sonra haftada bir veya iki haftada bir yeni çıkmış Türkçe veya yabancı rap müziklere reaction vereceğim belki bunu bir arkadaş çevresiyle yaparım. Avustralya'da olacağım, arada IRL yayınları açarım. Falan filan birkaç ay böyle devam ederim. Ayriyeten bir editör ayarlayıp Tiktok, Instagram ve YouTube için üç ayrı hesap açıp ondan yayın kesitleri atmasını isteyeceğim. Sağdan soldan mutlaka izleyici çekecektir. Yurtdışında olacağım için spor otomobil kiralamak daha kolay, ileriki günlerde (5-6 ay sonra) arabanın içine ve dışına iki kamera kurup arabayla otoyolda gazlama yayınları açarım. Yayın başlangıç saatini Türkiye'de 17.00-18.00'e gelecek şekilde ayarlamayı ve haftada 3-4 gün yayın açmayı düşünüyorum. Sizce nasıl yol haritası? Olmuş, olmamış, saçma olmuş veya şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz bir nokta var mı?