❌İndirim Bitti! Kingston 32gb Beast Rgb Expo 6000mhz Cl36 13.899 ₺

Yav bir gün evde değildim onda da rami kaçırmışız be :D

konuda thh yazan olmayınca itopya insafa geldi heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

magazadan alanlar ne yaptı teslim almaya hazırmı

Son düzenleme:
Milletle mayın eşeği gibi oynadılar artık göndermezler diye almadık gönderdiler.Bu firmalar çok ah aldı çok alanlara hayırlı olsun ama milletle oynamayı bırakın.Şu forum baskısı olmasa gönderilmezdi sanırım yılmadan yazan arkadaşlara helal olsun...Sene 2026 nasıl bir sistem hatası oluyorsa her ay garip garip olaylar..Ne alan belli ne satan ne gönderen bari bu sefer bizden de birileri aldı gördük..

Herkes müsterih olsun😊;

Konuyla ilgili oluşan soru işaretlerini gidermek istedik.

Siparişleriniz planlanan süreç doğrultusunda hazırlanmakta olup en kısa sürede sorunsuz bir şekilde sizlere ulaştırılacaktır.

Sipariş durumunuzu "Siparişlerim" sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz. 🧡
Benim merak ettigim bu fiyatlardan sonra x2 fiyata ayni urunleri satabiliyor musunuz?

Bu fiyattan satilabiliyorsa standardi x2 fiyat yerine dun satilan fiyata daha yakin fiyatta olsa niceleri faydalanir, gerek firmaniz gerek alan kullanicilar kazancli cikar, siz de surumden kazanirsiniz.

Tabi bu durum sadece bizim ulkede degil dunyadaki konjenkture bagli ilerliyor. Ama yari fiyati veya daha dusugunu goren x2 fiyata razi olmaz :) PC sektoru gida sektorune benzemez, fiyattan bagimsiz acil ihtiyac yaratmasi nadirdir.

Alanlara hayırlı olsun.
Calısan bile faturayı görene kadar inanmadı aynı paraya 64 de sattıldı dedim yohhha…na dedi
IMG_2854.webp

Milletle mayın eşeği gibi oynadılar artık göndermezler diye almadık gönderdiler.Bu firmalar çok ah aldı çok alanlara hayırlı olsun ama milletle oynamayı bırakın.Şu forum baskısı olmasa gönderilmezdi sanırım yılmadan yazan arkadaşlara helal olsun...Sene 2026 nasıl bir sistem hatası oluyorsa her ay garip garip olaylar..Ne alan belli ne satan ne gönderen bari bu sefer bizden de birileri aldı gördük..
2 gündür yazıyoz itopya sesimizi duydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alanlara hayırlı olsun.
Calısan bile faturayı görene kadar inanmadı aynı paraya 64 de sattıldı dedim yohhha…na dediAlıntıyı görüntüle
bu da mı ai çizimi la yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,031
Üyeler
199,488
Son üye
zullkarneyn

Geri