Abim Gelirken Ne Getirsin

Barisguzel1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Arkadaşlar abim 4 yıldır Kanadada 20 temmuza izne gelecek sence gelirken bana teknolojik ne getirsin ?

Bende telefon var tablet var 4060 laptop var ve ps5 var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam sizde her şey var gibi zaten kendini getirse yeter herhalde, saat falan isteyebilirsiniz ama çok teknoloji ile ilgili değil o. PS5 media remote falan alabilirsiniz kullanışlı bir şeye benziyor ve trye kıyasla aşırı ucuz

Arkadaşlar abim 4 yıldır Kanadada 20 temmuza izne gelecek sence gelirken bana teknolojik ne getirsin ?

5080 laptop
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlgin varsa asus rog ally, switch 2 falan da olabilir

yasın kac bılmem de ben kucukken komsumuz her yurtdısına gıttıgınde nerf alıyodu ucuzdu bayagı ıyı oluyodu arkadaslarla fıght ama forumda 10-11 yasında ınsan kalmadıgına gore ayakkabı ıyı olur ayakkabılar ucuz 3 yıl once falan turkıyedekı fıyatının yarısına ayakkabı almıstım

yasın kac bılmem de ben kucukken komsumuz her yurtdısına gıttıgınde nerf alıyodu ucuzdu bayagı ıyı oluyodu arkadaslarla fıght ama forumda 10-11 yasında ınsan kalmadıgına gore ama bildigim kadarıyla ayakkabılar ucuz 3 yıl once falan turkıyedekı fıyatının yarısına ayakkabı almıstım
22 yaşındayım.

Parfüm olabilir ben arkadaşa slovakyadan getirtmiştim %40 falan daha uygundu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,570
Üyeler
199,189
Son üye
dsae2

Geri