Merhaba arkadaşlar bende 187 bin puan varmış sizde durumlar nasıl merak ettim
ve bir şey daha merak ediyorum bu envanter kartlarını ne yapmamız gerekiyor yarından sonra hesabımdan silinecek mi?
Anladım hocam acaba nasıl birleştirebilirim hiç bilmiyorum.Oha hocam bende 18k falan vardı enson 187 bin nedir o kartları birlestirdiginde steam seviyeniz artıyor.
Nasıl seviye basabilirim bende ? kaç seviye bastınız acaba 140 bin puanaEn son 160K falan vardı, seviye basıp profili düzenledim 19K kalmış.
Hocamm ne yaptınız maşAllah servet yatırmanın bedelini görüyorum
Puan Dükkanında mevsimsel rozetler kısmına gir. Oradan aldığın 1000 puanlık rozet yanlış hatırlamıyorsam 100xp veriyordu. Ne kadar level atlamak istiyorsan hesabını yapıp ona göre rozet alabilirsin.Nasıl seviye basabilirim bende ? kaç seviye bastınız acaba 140 bin puana
Anladım hocam çok teşekkür ederim ya bende level atlamak istiyordum zaten hocam şunuda sormak isterim peki bu envanterdeki yarın kaybolacak mı bunları nasıl değerlendirebilirim.Puan Dükkanında mevsimsel rozetler kısmına gir. Oradan aldığın 1000 puanlık rozet yanlış hatırlamıyorsam 100xp veriyordu. Ne kadar level atlamak istiyorsan hesabını yapıp ona göre rozet alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Ben şimdi 37 bin puan harcadım 12 level artırdım hesabın levelini mantıklı mı oldu iyi mi yaptım acaba bilmiyorum 34 level oldu hesap.200k üstü diye hatırlıyorum